Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΠΡΟ(Σ)ΚΑΛΕΣΕ… ΛΑΘΡΟ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ!


XRYSIKOY1_Η_645_450

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Βρήκαμε τώρα ένα καλό τρόπο για να προκαλέσουμε την δημοσιότητα και να προβληθούμε στα ΜΜΕ της εθνικής μας εξόντωσης!

Η εν λόγω τραγουδίστρια ευφυώς σκεπτόμενη προχώρησε σε μια πραγματικά εντυπωσιακή κίνηση να φιλοξενήσει στο σπίτι της δυο «γοητευτικούς» λαθρό, (που δεν μοιάζουν καθόλου με μουσουλμάνους λαθρό). Τον 25χρονο Χασάν από τη Συρία και τον 19χρονο Ραμί από το Αφγανιστάν με τα οποίους φωτογραφήθηκε δείχνοντας… «προοδευτικώς» ευτυχισμένη.
Όπως ήταν επόμενο προκάλεσε πολλές και ποικίλες αντιδράσεις για την κίνηση της αυτή με πολλά υπονοούμενα και το διαδίχτυο πηρέ φωτιά, ενώ το όνομα της έγινε τοπ στις δημοσιεύσεις.
Την ίδια ώρα που εργαζόμενοι που έχουν να πληρωθούν μήνες αποκλείουν υπουργεία και κρεμούν κρεμάλες για να δείξουν την οικτρή του κατάσταση, την ίδια ώρα που οι κάτοικοι στο Κιλκίς τρομοκρατημένοι δεν βγαίνουν το βράδυ από τα σπίτια του, ο κόσμος πάει για… τα «πουρνάρια της κυρίας αυτής που πέτυχε την δημοσιότητα που ήθελε. Είδατε σε τι άλλο μπορούν να χρησιμέψουν οι λαθρό ?
Εμείς ας συνεχίσουμε να τρώμε κουτόχορτο και η χώρα να βουλιάζει ενώ σε άλλους οι τσέπες θα φουσκώνουν όλο και πιο πολύ από την δική μας βλακεία.
Και εις ανωτέρα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.