Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Οι Τούρκοι ξαναέρχονται, μην σβήσεις το ΦΩΣ Έλληνα

vardakas

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Όταν θα έρθουν οι Τούρκοι θα γλιστρούν πάνω στα εσωτερικά προβλήματα τους και αυτό είναι το δώρο του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ σήμερα στην Ελλάδα.
Περιμέναμε κάποιους μήνες να πάρουμε απάντηση στο ερώτημα της αρθρογραφίας μας της 13 ΜΑΙΟΥ του 2016 και μας το έδωσαν οι Τούρκοι που άφησαν πλέον τα προσχήματα.
Το ερώτημα μας ήταν:

Η ΚΑΡΩΤΙΔΑ του ΑΙΓΑΙΟΥ είναι η ΧΙΟΣ για αυτό και οι Τούρκοι θέλουν να την κόψουν;
¨Η Στρατηγική θέση της ΧΙΟΥ στο κεντρικό Αιγαίο με τον 25ον Μεσημβρινό και τους ναυτικούς διαδρόμους ναυσιπλοΐας που συνδέουν την Μαύρη Θάλασσα μέσω των Στενών του Βοσπόρου με τις ακτές της Συρίας και της Αιγύπτου συνιστά την Γεωπολιτική ΚΑΡΩΤΙΔΑ όλου του Αρχιπελάγους Αιγαίου.
4 Μαΐου του 2016, έξη ημέρες πριν την διαβόητη τουρκική ΝΟΤΑΜ αποκλεισμού της νήσου ΧΙΟΥ κτυπήσαμε το καμπανάκι αρθρογραφώντας.
¨ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ:
Γιατί οι θαλασσόλυκοι της μογγολικής στέπας στοχοποίησαν ΧΙΟ;
Ακριβώς γιατί πίσω από την νήσο ΧΙΟ αν εξαιρέσεις τα γειτονικά ΨΑΡΑ το κεντρικό Αιγαίο είναι ελεύθερο και προβάλλει στον 25ον Μεσημβρινό που φαίνεται να είναι και η πρώτη τούρκικη επιλογή πριν δραστηροποιηθούν και ( επιβάλλουν τις διεκδικήσεις τους) στο αξιόλογο ενεργειακά για αυτούς Βόρειο Αιγαίο μέχρι ανατολικά του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ( βλ. κοιτάσματα Μπάμπουρα-Θάσος, Λαδοξέρα –Σαμοθράκη ) ¨
Η απάντηση ήρθε μόλις σήμερα και είναι απροκάλυπτη και ληστρική.
¨Τουρκία με ΝΟΤΑΜ απαιτεί άμεση αποστρατικοποίηση της Χίου!
Απίστευτη τουρκική πρόκληση! Την ώρα που ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος παρακολουθούσε την άσκηση «Παρμενίων 2016″ στην Χίο, οι Τούρκοι αμφισβητούσαν με ΝΟΤΑΜ την ελληνική κυριαρχία στα νησιά και έθεταν θέμα αφοπλισμού τους, ενώ με NAVTEX επιχειρούσαν να αποκόψουν τη Χίο, την Ικαρία και τον Αη Στράτη από την υπόλοιπη χώρα!
Το θράσος της Τουρκίας εκδηλώθηκε στις 9:21 σήμερα το πρωί όταν έβγαλε τη ΝΟΤΑΜ A4371/16 με την οποία επαναφέρει τις γνωστές απαιτήσεις της για αποστρατιωτικοποίηση των ελληνικών νησιών.
Στη ΝΟΤΑΜ αναφέρει ότι η Ελλάδα παραβιάζει τα συμφωνηθέντα για την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου βάσει της Απόφασης των Έξι Δυνάμεων το 1914 και του παραρτήματος σχετικά με τα Στενά της Συνθήκης της Λωζάννης ,καθώς και της Ειρηνευτικής Συνθήκης των Παρισίων 1947.
Η θρασύτητα των Τούρκων φθάνει στο σημείο να αναφέρουν τη Χίο και τα Ψαρά(SAKIZ(CHIOS), IPSARA(PSARA)) ως νησιά που πρέπει να αποστρατικοποιηθούν και να μην περιλαμβάνονται σε ασκήσεις!»
Ιστορικά το Μυροβόλο νησί του Αιγαίου δέχτηκε την μήνη των γειτόνων συνεισφέροντας με ποταμούς αίματος το δένδρο της Παλιγγενεσίας του 21.
Φυσικά σήμερα οι φύλακες του ΑΙΓΑΙΟΥ έχουν πλήρη γνώση και λαμβάνουν όλα τα αντίμετρα απέναντι των συμβαινόντων και των σχεδίων που εξυφαίνει η Άγκυρα .Η Στρατηγική θέση της ΧΙΟΥ στο κεντρικό Αιγαίο με τον 25ον Μεσημβρινό και τους ναυτικούς διαδρόμους ναυσιπλοΐας που συνδέουν την Μαύρη Θάλασσα μέσω των Στενών του Βοσπόρου με τις ακτές της Συρίας και της Αιγύπτου συνιστά την Γεωπολιτική ΚΑΡΩΤΙΔΑ όλου του Αρχιπελάγους Αιγαίου.
Το βλοσυρό μάτι των¨ θαλασσόλυκων της στέπας¨ βλέπει με μοχθηρία κάθε Αγιοτόκο Ακρογιάλι του ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ μας.
ΑΓΙΟΡΕΊΤΗΣ , πνευματικό παιδί του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ διαμηνύει ακόμα και πριν το τουρκικό πραξικόπημα ..
-μην φοβάστε τους τούρκους , όταν θα έρθουν θα τρέχουν με τα πατίνια των εσωτερικών προβλημάτων τους και αυτό είναι το δώρο του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ σήμερα στην Ελλάδα
-εσείς προσέξτε να μην σβήσετε το ΦΩΣ που μας οδηγεί στην καθ ημάς Ανατολή.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.