Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΗΔΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΡΑΧΗ…
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μετά τους S-300 και τους S-400, όπως έγινε γνωστό η Ρωσία έχει αρχίσει τις τελικές δοκιμές για το νέο αντιαεροπορικό σύστημα των S-500, που σύμφωνα με τα δυτικά και τα τουρκικά ΜΜΕ προκαλεί ήδη μεγάλη ταραχή και φόβο στην διεθνή πολεμική σκηνή.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπεύθυνου σχεδιαστή της ρωσικής πολεμικής βιομηχανίας Αεροναυτικής Άμυνας και Διαστήματος, Pavel Sozinov, το νέο αντιαεροπορικό σύστημα S-500 ήδη δοκιμάζεται με επιτυχία και το τελικό στάδιο είναι η δόκιμη της εκτόξευσης των αντιαεροπορικών βλημάτων.
Το νέο αυτό σύστημα θεωρείται το τελειότερο στην κατηγορία των αντιαεροπορικών συστημάτων άμυνας και είναι ικανό να καταστρέφει ακαριαία κάθε εχθρικό ιπτάμενο αντικείμενο που πετά στο μεγάλο βεληνεκές ελέγχου του.
Η είδηση αυτή ήδη έχει προκαλέσει μεγάλη ταραχή και είναι ενδεικτικοί οι τίτλοι των τουρκικών ΜΜΕ που αναφέρουν ότι το νέο αυτό ρωσικό σύστημα θα προκαλέσει τρόμο στους αντιπάλους του.
Μάλιστα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.