Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Συνελήφθησαν οπλισμένοι μετανάστες σε κέντρο υποδοχής στη Χίο


Συνελήφθησαν οπλισμένοι μετανάστες σε κέντρο υποδοχής στη Χίο

Πέντε άτομα συνελήφθησαν και 24 προσήχθησαν σε επιχείρηση της Αστυνομίας σε δομή μεταναστών και προσφύγων στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στο Χαλκειό της Χίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η επιχείρηση είχε ως σκοπό την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας και τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες ενέργειες.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και ένα άτομο για παράβαση του εθνικού τελωνειακού κώδικα.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες λαθραίου καπνού, μαχαίρια, ξύλινες ράβδοι, φαλτσέτες και διάφορα οικοδομικά εργαλεία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου.
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.