Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΣΤΑΜΑΤΑΝ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΣΑΡΤΕΡΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑΤΙ…ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ «ΚΑΥΤΕΣ» ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σκληρό χτύπημα στην τουρκική οικονομία θεωρείται η ανακοίνωση της «Ρωσικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας», (Rosaviatsiya), ότι θα σταματήσει τις πτήσεις των ρωσικών τσάρτερ στην Τουρκία εξ’ αιτίας της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί εν όψει του κρίσιμου δημοψηφίσματος και του μεγάλου κινδύνου προβοκατόρικων επιχειρήσεων.


Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, που επικαλούνται το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, Ria Novosti, η πρόεδρος της Ρωσικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Maya Lomidze, ζήτησε να απαγορευτούν οι πτήσεις των ρωσικών τσάρτερ προς την Τουρκία εκτιμώντας πως θα υπάρξουν ανεξέλεγκτες εξελίξεις στην χώρα αυτή.
Η απόφαση αυτή θα πλήξει καίρια τον τουρκικό τουρισμό, καθώς και την προηγούμενη χρονιά είχε απώλειες πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων ενώ έλπιζε πως φέτος θα αντιστραφεί η δυσμενής κατάσταση.
Γεγονός είναι πως πληθαίνουν οι εκτιμήσεις ότι από την ερχομένη Κυριακή θα αλλάξουν πολλά πράγματα στην Τουρκία, άγνωστο ακόμα προς τα που.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.