Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

EKTAKTO To συριακό ΓΕΣ και σύριος βουλευτής καταγγέλουν ότι αεροσκάφη του ΝΑΤΟ έπληξαν αποθήκη χημικών της ISIS κοντά στη Deir Ezzor και σκοτώθηκαν εκατοντάδες πολίτες από τα τοξικά αέρια……..
 »Μαχητικά του NATO διέπραξαν χθες μια σφαγή χτυπώντας μια αποθήκη χημικών της ISIS στο χωριό Hatla στ΄ανατολικά της Der Ezzor! Υπάρχουν αρκετοί νεκροί πολίτες! »
Πριν από λίγο ο σύριος βουλευτής του πολύπαθου Χαλεπίου Fares Shehabi κάνει αυτήν την καταγγελία.

Προηγήθηκε ανακοινωθέν του συριακού ΓΕΣ όπου καταγγέλεται ότι χθες μεταξύ 17:30-17:50  αεροσκάφη της συμμαχίας των ΗΠΑ στόχευσαν αποθήκη χημικών στο  Hatla(Deir Ezzor) και σκότωσαν εκατοντάδες από ασφυξία.
To ανακοινωθέν αναφέρει ότι χτυπήθηκε διοικητήριο της «Daech» μέσα στο χωριό Hathla και προκλήθηκε έκρηξη μιας μεγάλης αποθήκης που εμπεριείχε σημαντικές ποσότητες τοξικών ουσιών.
Προκλήθηκε πυρκαγιά που διήρκησε ως τις 22h :30 αναφέρει το sana.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.