Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΑΓΓΛΙΑ – ΗΠΑ απροκάλυπτα σύμμαχοι ISIS, al Qaida.Ο κανίβαλος βρετανός ΥΠΕΞ Boris Johnson δεν χόρτασε από τα 130 παιδιά που έκαψε ζωντανά με τους συμμάχους του.Χαρακτηρίζει τέρας τον Άσαντ κι απειλεί να επιτεθεί με τις ΗΠΑ μ΄αεροπορικές επιδρομές κατά του συριακού στρατού που πολεμάει 6 χρόνια ISIS, Αl Qaida…


uss-porter.jpg

Ο βρετανός ΥΠΕΞ Boris Johnson, δήλωσε την Τρίτη 18 Απρίλη ότι μελετά την πιθανότητα μιας στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία.Ο Boris Johnson  Britain δήλωσε ότι η χώρα του θα μπορούσε να προστεθέι στις αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ κατά του καθεστώτος του  “τέρατος” Bashar al-Assad.

Η Αγγλία προσανατολίζεται να επιτεθεί κατά των δυνάμεων του Bachar al-Assad. Ο Boris Johnson, χαρακτήρισε « τέρας» τον σύριο πρόεδρο.
Η The Independent αναφέρει ότι ο Boris Johnson, είπε ότι η Μ Βρετανία πληροφορήθηκε από τον πρόεδρο Trump ότι οι ΗΠΑ θα πραγματοποιούσαν χτυπήματα κατά της συριακής αεροπορικής βάσης Shayrat.
Σε ομιλία του στο βρετανικό κοινοβούλιο εκτιμά ότι θα ήταν δύσκολο για τη βρετανική κυβέρνηση ν΄αρνηθεί ένα αίτημα να οδηγήσει χτυπήματα κατά της Συρίας . «Πιστεύω ότι αν και καμιά απόφαση δεν ελήφθη ωστόσο ένα τέτοιο αίτημα θα διαμορφωθεί στο μέλλον για να επιδιωχθούν οι ίδιοι στόχοι και θεωρώ ότι θα ήταν δύσκολο για το Ηνωμένο Βασίλειο ν΄αρνηθεί », είπε.
«Γνωρίζουμε ότι αδιαμφισβήτητα 2 αεροσκάφη Sukhoi-22 απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο Shayrat όπου γνωρίζουμε ότι ήταν αποθηκευμένα χημικά όπλα » είπε ο Johnson στους  βουλευτές την Τρίτη.
«Γνωρίζουμε ότι ήταν περί της 06:39 πμ όταν σύμφωνα με όλους τους αυτόπτες μάρτυρες έγινε η επίθεση.
“Γνωρίζουμε από τα θράυσματα των πυραύλων στον κρατήρα ότι όχι μόνο χρησιμοποιήθηκε sarin αλλά sarin που φέρει την ειδική χημική υπογραφή του sarin που χρησιμοποιήθηκε από το καθεστώς Assad”
είπε ο άγγλος ΥΠΕΞ σύμφωνα πάντα με την The Independent.
Λιβύη,Ιράκ,Συρία το Ηνωμένο Βασίλειο του τρόμου μια αιματηρή πορεία του βρετανικού μιλιταρισμού….
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.