Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ…ΠΟΔΙΑ!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Οι εικόνες πανικού από την νήσο Κω που μεταδίδονται σε όλα τα τουρκικά ΜΜΕ, έχουν προκαλέσει ένα άτακτο κύμα φυγής από τους Τούρκους τουρίστες που είχαν πλημμυρήσει αυτόν τον καιρό την Κω και γενικότερα τα Δωδεκανήσια.


Όπως αναφέρεται το πρώτο τουρκικό φεριμπότ μετέφερε ήδη τους πρώτους 205 Τούρκους τουρίστες στην Τουρκία, ενώ αναμένονται και άλλα για αν συνεχιστεί η μεταφορά
Εντωμεταξύ όπως έγινε γνωστό εκτός από τον Τούρκο τουρίστα που βρήκε τον θάνατο και οι άλλοι δυο Τούρκοι, οι Selim Çaydanlı και Utku Hasdemir έχουν τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύονται σε ελληνικό νοσοκομείο.
Αλλά τις ίδιες στιγμές πανικού ζει και το πασίγνωστο τουρκικό θέρετρο του Μποντρούμ, δηλαδή της Αλικαρνασσού, όπου οι παραθεριστές πέρασαν την νύχτα στους δρόμους. Οι εικόνες από την προκυμαία του Μποντρούμ δείχνουν κυριολεκτικά χάος σε όλα τα πλεούμενα.

Οι Τούρκοι σεισμολόγοι προειδοποιούν ότι θα πρέπει να υπάρχει επιφυλακή για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.