Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ-ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με μια μεγαλοπρέπεια που χαρακτηρίζεται από τώρα σαν ιστορική, θα μνημονευτεί φέτος η πρώτη επέτειος του αποτυχόντος, (έχει αποδειχτεί ότι ήταν φτιαχτό), πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016, για την ανατροπή του Ταιγίπ Ερντογάν.
Η φιέστα θα έχει έντονο το θρησκευτικό χαρακτήρα και όπως δήλωσε ο θρησκευτικός ηγέτης της Τουρκίας, διευθυντής θρησκευτικών υποθέσεων, Mehmet Görmez, από τις 12 η ώρα το βράδυ σε 90 χιλιάδες τζαμιά της χώρας στους μιναρέδες θα αναβοσβήνουν τω φώτα για να γιορτάσουν την αποτυχία του πραξικοπήματος.


Παράλληλα θα αναγιγνώσκονται 100 χιλιάδες προσευχές για την σωτηρία του νέου σουλτάνου της Τουρκίας. του Τούρκου προέδρου. Ταιγίπ Ερντογάνç

Το ανησυχητικό είναι πως ετοιμάζεται και ανάλογη φιέστα στις ένοπλες δυνάμεις με επίδειξη της…πολεμικής αρετής των Τούρκων.
Τώρα που θα εκδηλωθεί αυτή η νέα πολεμική αρετή, αυτό θα… πρέπει κάπως να μας απασχολήσει.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.