Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΡΑΜΑ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλη εντύπωση προκαλεί η είδηση ότι λίγες μέρες αμέσως μετά την εκλογή του, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, έσπευσε να συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο και στενό του φίλο Ταιγίπ Ερντογάν και μάλιστα αμέσως μετά την επιστροφή του Τούρκου προέδρου από την συνάντηση της G-20.

Η συνάντηση αυτή έγινε, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, σε πολύ φιλικό περιβάλλον στο πανέμορφο κιόσκι του Ερντογάν, το Huber Köşk στο προάστιο Tarabya της Κωνσταντινούπολης και κράτησε όπως αναφέρεται 1 ώρα και 10 λεπτά.
Όπως αναφέρει το παρασκηνιο, συζητηθήκαν εν συντομία πολλά κρίσιμα θέματα με ξεχωριστό αυτό της κατάστασης που διαμορφώνεται στα Βαλκάνια, ένα θέμα που ενδιαφέρει άμεσα και την χώρα μας με δεδομένη την εκκρεμότητα που δημιούργησαν τα Τίρανα με την προτροπή της Άγκυρας για την ελληνική ΑΟΖ του Ιονίου πελάγους.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.