Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΙ-ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ενώ οι Τούρκοι το… φυσάν και δεν κρυώνει με το επεισόδιο με το τουρκικό εμπορικό πλοίο που δέχτηκε πυρά από τα πλοία της ελληνικής ακτοφυλακής, ο ναύαρχος Bülent Bostanoğlu συνέχισε τις ανθελληνικές του κορώνες.


Μιλώντας στην τελετή της επετείου των 100 χρόνων από την ίδρυση του τουρκικού στόλου στην Κωνσταντινούπολη και παρουσία του Ερντογάν και του αρχηγού του τουρκικού ΓΕΕΘΑ, ο αρχηγός του τουρκικού Επιτελείου Ναυτικού, ναύαρχος Bülent Bostanoğlu, γνωστός και από προηγούμενες προκλήσεις του, εξαπέλυσε επίθεση κατά όσων επιβουλεύονται τα εθνικά δίκαια της Τουρκίας στο Αιγαίο και στην Α. Μεσόγειο.

Ο Τούρκος ναύαρχος στην καθέλκυση της κορβέτας Kınalı, αφού επαίνεσε τον τουρκικό στόλο ότι είναι από τους ισχυρότερους του κόσμου και ότι δεν φοβάται κανένα, ανέφερε ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν γίνει τεράστιες προσπάθειες αναβάθμισης του με την απόκτηση νέων φρεγατών και ανακαίνιση παλαιοτέρων με σύγχρονα πολεμικά μέσα.
Μάλιστα έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι ο τουρκικός στόλος είναι ανάμεσα στους… 10 πιο δυνατούς στον κόσμο.
Ο εν λόγο ναύαρχος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την επικαιρότητα εξαπολύοντας ανοιχτή επίθεση κατά της Ελλάδας ότι παραβιάζει τα τουρκικά δίκαια στο Αιγαίο.
Μάλιστα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.niksoxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.