Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΙΔΡΥΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΤΩΝ… ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ!!!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την μεγάλη ανάγκη, που έγινε ακόμα μεγαλύτερη, να υπάρχει μια ειδική μονάδα που θα εποπτεύει τις κινήσεις των Τούρκων αξιωματικών και όχι μόνο, έκανε λόγο ο ίδιος ο Τούρκος πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, σε ομιλία του για την επέτειο του αποτυχόντος πραξικοπήματος.

Ενώ ο Γιλντιρίμ αναφέρθηκε στην χρησιμότητα της ύπαρξης της ΜΙΤ και της Διεύθυνσης Ασφαλείας, υποστήριξε ότι κάτι ανάλογο θα πρέπει να υπάρχει και στον τουρκικό στρατό, για να μπορεί να γίνεται άμεσα αντιληπτό κάθε πιθανή κίνηση για κάποιο καινούργιο πραξικόπημα και για κάθε προοπτική κάποιας στάσης, ή αντίδρασης, εκ μέρος κάποιων ομάδων Τούρκων στρατιωτικών.

Η εμπειρία του πραξικοπήματος από ομάδες αξιωματικών που πρόσκεινται στον Γκιουλέν, όπως ανέφερε ο Τούρκος πρωθυπουργός, μας έκανε να αποφασίσουμε την ίδρυση μιας καινούργιας ειδικής μονάδας πληροφοριών που θα δραστηριοποιείται μέσα στις τάξεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και θα μπορεί να παρακολουθεί κάθε ύποπτη κίνηση.
Με λίγα λόγια μια καινούργια «ειδική» ΜΙΤ μέσα στον τουρκικό στρατό, φυσικά με τις ευλογιές του Ερντογάν
Βλέπετε… ο φόβος φυλά τα έρμα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.