Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ S-400 : ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ… ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ!!!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την άμεση αλλά σαφή διάψευση ότι το θέμα της πώλησης εκ μέρους της Ρωσίας στην Τουρκία τεσσάρων συστοιχιών από τους πυραύλους S-400 έχει λήξει, έκανε ο ίδιος ο Τούρκος πρέσβης στην Μόσχα, Hüseyin Diriöz.


Συγκεκριμένα ο Τούρκος πρέσβης μετά τα δημοσιεύματα ότι η Τουρκία συμφώνησε και στο οικονομικά στο πόσο των 2,5 δις δολαρίων για τους ρωσικούς πύραυλους, ανέφερε, σύμφωνα με τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ τα οποία επικαλούνται και τον ρωσικό Sputnik, ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και ότι το τεχνικό μέρος της εγκατάστασης των ρωσικών πυραύλων στην Τουρκία δεν έχει τελειώσει και ότι οι συνομιλίες των δυο χωρών… «προωθούνται».
Τι θέμα, όπως ανέφερε ο Τούρκος πρέσβης δεν έχει λήξει και όπως φαίνεται παραμένουν κάποιες… «λεπτές εκκρεμότητες» για τις οποίες η τουρκική πλευρά δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.
Έτσι η Άγκυρα για το σημαντικό αυτό θέμα παραμένει σε… αναμονή!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.