Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ…SURVIVOR!!!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Κόσμος πολύς, λαός πολυς ελληνικός, υποδέχτηκε με θριαμβευτικό τρόπο τους σημερινούς ήρωες της Ελλάδας, τους… παίκτες του Survivor. Μάλιστα!

Υπό άκρα μυστικότητα υποτίθεται ότι θα έφταναν οι 4 φιναλίστ του Survivor μαζί με τον Γιάννη Σπαλιάρα, ωστόσο τελικά δε μπόρεσαν να ξεφύγουν από τις κάμερες που τους περίμεναν.
Αγγελόπουλος, Βασάλος, Ιωαννίδης, Σπαλιάρας και Αναγνωστόπουλος έφτασαν μέσω Φρανκφούρτης στην Αθήνα τη νύχτα της Κυριακής και δεν πίστευαν στα μάτια τους από την υποδοχή του κόσμου.
Όπως φαίνεται στα πλάνα της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω, οι παίκτες ήταν φανερά σοκαρισμένοι, κάποιοι φωνάζουν «Ντάνος», άλλοι πέφτουν πάνω στον Κώστα Αναγνωστόπουλο και μέχρι να επιβιβαστούν όλοι στο μαύρο βαν που τους περίμενε, επικράτησε ένας πανικός.
Υστέρα έχουμε το θράσος να γκρινιάζουμε για το κατάντημα της χώρα μας ;;;
Συγχαρητήρια μας
Πηγή Reader
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.