Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ «SATAN 2» ΘΑ… ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με το ΝΑΤΟ να προχωρεί συνεχώς σε προκλητικές ενέργειες κατά της Ρωσίας, το Κρεμλίνο αποφάσισε να προχωρήσει με την σειρά του σε μεγάλη αύξηση του αμυντικού προϋπολογισμού και να επιταχύνει την εξοπλιστική του κούρσα. Σύμφωνα με το «International Peace Research Institute» της Στοκχόλμης, από το 2006 και μετά η Ρωσία έχει αυξήσει τουλάχιστον δυο επίπεδα τις αμυντικές της δαπάνες.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο το καινούργιο μεγάλο απόκτημα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων είναι ο νέος θερμοπυρηνικός πύραυλος που έχει την συμβολική σημασία : «Sanat 2»!

Ο νέος αυτός πύραυλος, όπως αναφέρεται, έχει πολύ μεγάλες καταστροφικές δυνατότητες και μπορεί να σβήσει, όπως υποστηρίζεται χαρακτηριστικά, πολλά κράτη από τον χάρτη.
Έχει βάρος 40 megaton, βεληνεκές 10 χιλιάδες χιλιόμετρα και είναι 2.000 φορές πιο ισχυρός από την ατομική βόμβα που έριξαν οι Αμερικανοί στο Ναγκασάκι!
Τώρα τι να πούμε ;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.