Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ «ΤΟΥΡΚΙΚΗ» ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ… ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δεν έχασε την ευκαιρία ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Hakan Çavuşoğlu, που κατάγεται και από την Κομοτηνή, παρουσία όλων των τουρκόφιλων και τουρκόφρονων παραγόντων της κοινότητας να διαλαλήσει για άλλη μια φορά πως στην Ελληνική Θράκη υπάρχει μόνο μια μειονότητα η… «τουρκική»!


Χαρακτηριστικό είναι πως στο γεύμα που παρατέθηκε προς τιμή του από το «Ίδρυμα Αλληλεγγύης Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης», (BTTADK), ένα προπαγανδιστικό φολοτουρκικό ίδρυμα, βρέθηκαν μαζί οι ψευτομουφτήδες Ξανθής και Κομοτηνής, İbrahim Şerif και Ahmet Mete, οι τρεις βουλευτές του Σύριζα, της Ροδόπης Mustafa Mustafa και Ayhan Karayusuf και της Ξάνθης Hüseyin Zeybek, που είναι και ο πιο δραστήριος της τουρκικής προπαγάνδας, ο βουλευτής Ροδόπης της Δημοκρατικής Παράταξης, İlhan Ahmet, που προτιμά πιο πολύ να βρίσκεται στην… Άγκυρα παρά στην Αθήνα, ο πρόεδρος του φιλοτουρκικού κόμματος, DEB, που διεκδικεί ανεξάρτητο τουρκικό κράτος στην Ελληνική Θράκη, Mustafa Aliçavuş και διάφοροι άλλοι παράγοντες της μειονότητες που προωθούν την τουρκική προπαγάνδα.

Από τουρκικής πλευράς παραβρεθήκαν οι βουλευτές του κυβερνώντος ισλαμικού κόμματος ΑΚΡ, Salih Çetinkaya, Salih Fırat και Mehmet Akyürek, ο Serdar Çam, πρόεδρος του «Συντονιστικού Οργανισμού Τουρκικής Συνεργασίας», TİKA, ένας φορέας του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών που δραστηριοποιείται έντονα στα Βαλκάνια προωθώντας με διάφορα μέσα εκπαιδευτικά και κοινωφελή ιδρύματα; την τουρκική προπαγάνδα στην περιοχή.
Με λίγα λόγια η τουρκική προπαγάνδα στην περιοχή καλά κρατεί!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.