Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ …ΦΕΡΕΤΡΑ!!!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μετά την επιβαλλόμενη αποτέφρωση των νεκρών σύμφωνα με τα καινούργια ευρωπαϊκά στάνταρτ, τώρα θα επιβληθεί σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης η διάθεση ειδικών φέρετρων που ανταποκρίνονται στα ισλαμικά τυπικά της ταφής!

Ήδη ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες και πόλεις όπως το Βερολίνο, η Βιέννη και η Μαδρίτη, πρωτοπούν σε αυτόν τον νέο… «προοδευτικό» τομέα και έχουν αρχίσει την μαζική παραγωγή φέρετρων ισλαμικού τύπου για να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες ανάγκες και να τονίσουν το… προοδευτικό και πολυπολιτισμικό τους προφίλ!

Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να κάνουν και… διεθνή έκθεση παραγωγής φέρετρων ισλαμικού τύπου.  Όπως αναφέρεται, αυτές τις μέρες στο Παρίσι και στο εκθεσιακό κέντρο Le Bourget γίνεται μια μεγάλη έκθεση διαφόρων τύπων φέρετρων και ισλαμικού τύπου και στην οποία εκθέτουν τα προϊόντα τους 250 ευρωπαϊκές φίρμες. Μάλιστα!

Ε ρε Μπουτάρη, οι Ευρωπαίοι φίλοι σου σε έχουν ξεπεράσει προ πολλού!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.