Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
Σε οποιαδήποτε σωστή χώρα του κόσμου η διαρροή απορρήτων κρατικών εγγράφων που μάλιστα έχουν να κάνουν με το υπουργείο Άμυνας, είναι αδίκημα εσχάτης προδοσίας και τιμωρείται ανάλογα. Στην Ελλάδα όμως το κομματικό συμφέρον φαίνεται πως είναι υπεράνω οποιασδήποτε εθνικής προδοσίας!
Όπως αποκαλύπτεται πράκτορας των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών διέρρευσε τα απόρρητα έγγραφα για την Σαουδική Αραβία!


Νέα, πρωτοφανή διάσταση παίρνει η υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στην Σαουδική Αραβία. Όπως αποκαλύπτει το Επίκαιρο, ο ενορχηστρωτής αυτής της υπόθεσης που επιχειρείται να παρουσιαστεί ως σκάνδαλο, είναι στρατολογημένος πράκτορας των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol!
Υπόθεση πλέον αποκτά διαστάσεις εθνικής προδοσίας, διότι όπως φαίνεται τα έγγραφα τα οποία κάνουν χρήση βουλευτές της αντιπολίτευσης και μερίδα μέσων μαζικής ενημέρωσης, έχουν διαρρεύσει από το συγκεκριμένο πράκτορα.

Αυτό αποκαλύφθηκε από το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος το οποίο δημοσιεύει απόρρητό έγγραφο του υπουργείου εξωτερικών, το οποίο όμως έχει διαρρεύσει από ιστοσελίδα η οποία δημιουργήθηκε από τον εν λόγω πράκτορα.
Ο άνθρωπος αυτός ο οποίος αυτομόλησε στην Τουρκία μετά από μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο, ονομάζεται Εμμανουήλ Χατζησάββας, και εδώ και χρόνια παριστάνοντας τον πρώην πράκτορα της ΕΥΠ, κάνει συστηματική δολιοφθορά και προπαγάνδα υπέρ των τουρκικών συμφερόντων. Στόχοι του εκτός από τον υπουργό εθνικής άμυνας, υπήρξαν ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Γιάννης Ρουμπάτης και άλλα στελέχη που είναι προφανές ότι ενοχλούν το τουρκικό κράτος.
Σε μία κοινή επιχείρηση μάλιστα το 2015 στο Τελ Αβίβ, ελληνικές και ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες επιχείρησαν να παγιδεύσουν τον εν λόγω πράκτορα κατά την διάρκεια ταξιδίου του Πάνου Καμμένου στο Ισραήλ, ο οποίος όμως προφανώς ενημερωμένος κατάφερε να διαφύγει.
Η συγκεκριμένη υπόθεση πλέον αποτελεί ύψιστο θέμα εθνικής ασφάλειας, καθώς οι βουλευτές της αντιπολίτευσης που έχουν εμπλακεί στην συγκεκριμένη υπόθεση και προσκομίζουν στοιχεία προερχόμενα από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες όπως αποδεικνύεται, οφείλουν να απολογηθούν και να αποδείξουν ότι εξαπατήθηκαν. Διότι στην αντίθετη περίπτωση, θα μιλάμε για έλληνες πολιτικούς που συνεργάζονται ευθέως και εις γνώση τους με τούρκους πράκτορες.
Σε κάθε περίπτωση, δημιουργείται μείζον εθνικό θέμα διότι η Τουρκία μετά την πρόσφατη ρήξη της με την Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο, είχε κάθε λόγο να ακυρώσει αυτή την πώληση πυρομαχικών. Αυτοί που συνέβαλαν σε αυτό το εθνικό όπως αποδεικνύεται σαμποτάζ είναι πλέον υπόλογοι με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
Σημειωτέον ο Εμμανουήλ Χατζησάββας, κάτοικος Ρόδου, καταδικάστηκε για υπεξαίρεση 8 εκατομμυρίων € από το Δημόσιο. Με μία σκανδαλώδη όμως απόφαση λίγο μετά την εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου στην κυβέρνηση, αφέθηκε ελεύθερος υποσχόμενος ότι δήθεν θα προσκομίσει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Γιώργο Βουλγαράκη και τον Κώστα Καραμανλή. Στην συνέχεια όπως ήταν φυσικό εξαφανίστηκε, μαζί με τα χρήματα που είχε υπεξαιρέσει.
Τα… «θερμά» μας συγχαρητήρια στον κ Λομβέρδο και… από Άγκυρα με «αγάπη»!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.