Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΗΧΗΡΟ «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ HEATHER NAUERT



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σκληρή απάντηση στον Τούρκο πρόεδρο, Ταιγίπ Ερντογάν, στις κατηγορίες που εξαπέλυσε κατά των ΗΠΑ ότι υπονομεύουν την Τουρκία και ότι είναι υπεύθυνες για το αποτυχόν πραξικόπημα επιδιώκοντας την ανατροπή του, έδωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, Heather Nauert, απορρίπτοντας όλες αυτές τιε κατηγορίες και προσθέτοντας πως θα πρέπει να σταματήσει τις… ανοησίες του!


Η Heather Nauert σε συνέντευξη πού έδωσε την Τρίτη 21/11 μετά τις έντονες κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος κατά των ΗΠΑ και για την υπόθεση του συμβούλου του Ερντογάν, Reza Zarrab, που δικάζεται στις ΗΠΑ για οικονομικά σκάνδαλα και ότι έσπασε το εμπάργκο κατά του Ιράν, απάντησε με χαρακτηριστικό τρόπο στον Ερντογάν με την χαρακτηριστική φράση : «Saçmalama», δηλαδή «άστα αυτά… στάματα τα αστεία»!
Παράλληλα υπενθύμισε στον Ερντογάν ότι η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ και θα πρέπει να ανταποκρίνεται στα νατοϊκά δεδομένα και να πάψει να κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι βρίσκονται πίσω από το αποτυχόν πραξικόπημα.
Να δούμε τώρα την συνέχεια στο… νέο αυτό αμερικανοτουρκικό «σήριαλ»!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.