Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ… ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Φέτος η μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης, τα Χριστούγεννα, πρέπει να είναι πολύ σεμνά για να μη προσβάλουν τις εκατοντάδες χιλιάδες των μουσουλμάνων που έχουν έρθει στην Ευρώπη κυνηγημένοι από τους πολέμους στην Μέση Ανατολή και όχι μόνο.

Μια πραγματικά πρωτοφανή προπαγάνδα έχει αρχίσει να προβάλλεται στην Γερμανία και όχι μόνο, η οποία προπαγανδίζει ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα πρέπει να μην είναι φανταχτερά, να μην είναι προκλητικά, να μην έχουν κανένα θρησκευτικό χρώμα, (αυτό από καιρό έτσι και αλλιώς έχει καταργηθεί), γιατί έτσι προσβάλλονται οι θρησκευτικές πεποιθήσεις των εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων της Ευρώπης και μπορεί να προκληθούν «απρόοπτες» αντιδράσεις.

Οι πρωτοφανείς αυτές απόψεις που δείχνουν και το θλιβερό κατάντημα της άλλοτε χριστιανικής ευρωπαϊκής ηπείρου, έχουν και πολλές παρενέργειες, μια από τις οποίες πραγματικά θίγει καίρια το χριστιανικό θρησκευτικό αίσθημα υπό την πλήρη αδιαφορία αυτών που το προκαλούν.
Έτσι σύμφωνα με τις νέες αντιλήψεις περί Χριστουγέννων, οι μάγοι που είχαν έρθει από την Περσία να προσφέρουν τα μοναδικά δώρα τους στον Θεάνθρωπο που είχε γεννηθεί με τόση ταπείνωση στην Φάτνη, φέτος δεν θα πάνε στην Φάτνη αλλά… σε ένα μουσουλμανικό τζαμί!!!
Ναι αν δεν το πιστεύετε, έχουμε και αυτή την «προοδευτική» εξέλιξη. Ο μάγοι με τα δώρα πηγαίνουν να τα προσφέρουν σε ένα μουσουλμανικό τέμενος και αυτό για να μην προκαλέσουν το δημόσιο αίσθημα των μουσουλμάνων. Άλλωστε οι μάγοι έρχονται από μια μουσουλμανική χώρα και δεν αποκλείετε να… ήταν από τότε μουσουλμάνοι!
Αυτά και άλλα τρομερά έχουμε να δούμε καθώς η σημερινή Ευρώπη των τραπεζιτών και των τοκογλύφων καυχάται ότι είναι η Ισλαμοευρώπη που δεν έχει καμία σχέση με την θρησκεία του Ιησού Χριστού.
Η Νέα Τάξη δυο πράγματα προωθεί με μανία : την ομοφυλοφιλία και το Ισλαμ.
Ελάτε να πάρετε!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.