Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΘΑ… «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ» ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ «ΜΑΣ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Διαστάσεις προσωπικής διαμάχης έχει πάρει το θέμα της πρόκλησης από Τούρκο βουλευτή να προχωρήσει η Τουρκία στη κατάληψη των παρανόμων κατεχομένων από την Ελλάδα 156 νησιών και νησίδων του Αιγαίου.

Όπως αναφέρει σήμερα ο τουρκικός τύπος, στην απάντηση του Έλληνα υπουργού Άμυνας, κ Καμένου, με το γνωστό «Μολών Λαβέ», ο αντιπρόεδρος του Λαϊκού Κόμματος της αντιπολίτευσης της Τουρκίας, Öztürk Yılmaz, επιτέθηκε προσωπικά στον Έλληνα υπουργό και δήλωσε πως θα αναφέρει ένα ένα τα κατεχόμενα από την Ελλάδα νησιά που θα ανακτήσει σύντομα η Τουρκία εν ανάγκη και με πόλεμο!
Έπεται πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια, ενώ εμείς ασχολούμαστε με την… ελεύθερη εκλογή των μουφτήδων της Θράκης κάτι που σημειωτέον δεν συμβαίνει σε καμία ισλαμική χώρα.
Μάλιστα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.