Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017

ΑΙΘΙΟΠΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ : «ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΤΟΝ.. ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ»!!!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Έξαλλοι οι Τούρκοι με τον Αιθίοπα διπλωμάτη, Workneh Gebeyehu, ο οποίος υπηρετώντας στην πρεσβεία της Αιθιοπίας στην τουρκική πρωτεύουσα δήλωσε πως η Αιθιοπία θα πρέπει να κηρύξει τον… πόλεμο στην Τουρκία!!!


Όπως αναφέρουν τα τουρκικά MME, ο Αιθίοπας διπλωμάτης, Workneh Gebeyehu που υπηρετεί στην πρεσβεία της χώρας του στην Άγκυρα, προφανώς οργισμένος με αυτά που γίνονται με την στήριξη της Τουρκίας σε μουσουλμάνους σφαγείς καθώς η χώρα του έχει υποφέρει από την μουσουλμανική βία, προέβηκε στην πρωτοφανή δήλωση ότι θα πρέπει η χώρα του να κάνει πόλεμο με την Τουρκία.
Όπως ήταν επόμενο προκλήθηκε έντονο διπλωματικό επεισόδιο και τελικά ο διπλωμάτης αυτός μετά την οργισμένη αντίδραση της Τουρκίας ανακλήθηκε από την κυβέρνηση της Αιθιοπίας.
Κάποιος από εδώ διπλωμάτης θα μπορούσε ποτέ να το πει αυτό, παρά του ότι οι λόγοι είναι πολύ μεγαλύτεροι ;;;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.