Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ : «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ»!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με μια πολύ χαρακτηριστική δήλωση ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας, στρατηγός Χουλουσί Ακάρ, τόνισε πως οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες για την διεξαγωγή όλων των ειδών του πολέμου και να υπερασπιστούν τα εδάφη της τουρκικής δημοκρατίας.


Η δήλωση αυτή αν και δεν προσδιορίζει προς το… που είναι έτοιμοι να πολεμήσουν οι Τούρκοι, διαγράφει ένα χαρακτηριστικό κλίμα την ίδια ώρα που στο τουρκικό κοινοβούλιο γίνεται ο ανθελληνικός χαμός, καθώς όλοι απειλούν με πόλεμο την Ελλάδα για τα παράνομα νησιά που κατέχει στο ανατολικό Αιγαίο.
Την ίδια ώρα η Τουρκία έχει ανοιχτά μέτωπα στην Συρία με τους Κούρδους, ενώ η ατμόσφαιρα στην ευρύτερη περιοχή της μυρίζει έντονα μπαρούτι.
Αλλά και στο εσωτερικό το «καζάνι βράζει» επικίνδυνα καθώς οι εσωτερικές αντιθέσεις οξύνονται όλο και πιο πολύ με την πολιτική σύγκρουσης του Ερντογάν.
Ιδού λοιπόν η Ρόδος ιδού και το…!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.