Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ YΠ.ΕΘ.Α ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ ΚΑΙ… «AHMAK», (ΑΧΜΑΚ-ΒΛΑΚΑΣ), ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σκληρή και προκλητικότατη επίθεση κάνει κατά του Έλληνα υπουργού Άμυνας ο Τούρκος αρθογράφος, Rahmi Turan, της τουρκικής εφημερίδας Sözcü, χαρακτηρίζοντας τον ανισσόροπο σε αντίθεση με τον Έλληνα πρωθυπουργό κ Τσίπρα ο οποίος, όπως αναφέρει, διακρίνεται για την μετριοφροσύνη του.


Όπως αναφέρει ο Τούρκος αρθρογράφος, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας δεν χάνει ευκαιρία συνεχώς να προκαλεί την Τουρκία και παράλληλα να κάνει επίδειξη στα παρανόμως κατεχόμενα τουρκικά νησιά του Αιγαίου βγάζοντας φωτογραφίες με στρατιωτικά αποσπάσματα.
Τελευταία μάλιστα, όπως υποστηρίζει, ξεπέρασε τα όρια προκαλώντας τον αρχηγό της τουρκικής αντιπολιτεύσεις που ανέφερε για τα παρανόμως κατεχόμενα νησιά, λέγοντας «έλα να τα πάρεις», (το γνωστό Μολών λαβέ).
Αυτά τα πολύ … «ωραία» από την σύμμαχο μας! Μάλιστα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.