Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

«ΚΥΡΙΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ 18 ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΗΣΙΑ»!!!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το «παιχνίδι» με την υποτιθέμενη κατοχή τουρκικών νησιών από την Ελλάδα στο ανατολικό Αιγαίο συνεχίζεται στην γείτονα με αμείωτη ένταση, προδιαθέτοντας για… «εύφλεκτες» καταστάσεις στην περιοχή.

Τελευταίο κρούσμα ο αρχηγός του Δημοκρατικού Σοσιαλιστικού, (τρομάρα τους), Κόμματος της Τουρκίας, που ίδρυσε ο εισβολέας της Κύπρου, Μπουλέντ Ετσεβίτ, ο πρώην υπουργός, Hikmet Sami Türk, ο οποίος απεύθυνε δημόσια απευθείας ερώτηση προς τον Τούρκο πρόεδρο Ταιγίπ Ερντογάν, με ποιο τρόπο θα αντιμετωπίσει την παράνομη κατοχή 18 τουρκικών νησιών από την Ελλάδα!

Ο Hikmet Sami Türk παράλληλα κατήγγειλε ότι οι Έλληνες παρανόμως εγκαθιστούν στρατιωτικές βάσεις και αεροδρόμια στα νησιά αυτά. ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Ελληνική Θράκη καταγγέλλοντας την… παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της λεγόμενης τουρκικής μειονότητας από την Ελλάδα.
Μάλιστα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.