Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΖΗΤΑ… «ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλη αίσθηση προκαλούν στην Τουρκία οι δηλώσεις που δημοσιεύονται σήμερα τον τουρκικό τύπο του πρώην αντιστράτηγου, İsmail Hakkı Pekin, ο οποίος διατέλεσε και πρώην αρχηγός της Υπηρεσίας Πληροφοριών του τουρκικού Γενικού Επιτελείου, ότι αν δεν υπάρχει δυνατότητα να φέρουν πίσω στην Τουρκία τους
πραξικοπηματίες που διέφυγαν στο εξωτερικό για να δικαστούν, τότε θα πρέπει να τους εκτελέσουν κατά το πρότυπο της αρμενικής ASALA.

Υπενθυμίζεται ότι η ASALA ήταν μια αρμενική οργάνωση που δολοφονούσε Τούρκους διπλωμάτες στο εξωτερικό την δεκαετία του εβδομήντα μέχρι και του ενενήντα, εκδικώντας με αυτόν τον τρόπο την μεγάλη αρμενική γενοκτονία των αρχών του εικοστού αιώνα.

Μάλιστα ο İsmail Hakkı Pekin επικαλείται και το παράδειγμα των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών που είχαν δολοφονήσει σε τουρκικό έδαφος κάποιους Τσετσένους που καταζητούνταν στην Ρωσία και είχαν διαφύγει στην Τουρκία. Δεν παραλείπει και το παράδειγμα της εβραϊκής MOSSAD, που είχε οργανώσει ειδικές αποστολές στο εξωτερικό για να ανακαλύπτει και να εκτελεί ναζιστές που είχαν διαφύγει μετά τον δεύτερο παγκόσμια πόλεμο.
Αντιλαμβάνεστε τώρα ποια εξέλιξη μπορεί να έχει και η υπόθεση με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που έχουν διαφύγει στην Ελλάδα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.