Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Η ΡΩΣΙΑ ΤΑ… «ΓΥΡΙΖΕΙ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ;



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ενώ η Δαμασκός φέρεται έξαλλη με την τουρκική επιθετικότητα  και ο Άσαντ ανοίγει διαδρόμους επικοινωνίας μεταξύ των κουρδικών θυλάκων Afrin και Menbiç εξοργίζοντας την Άγκυρα που τον κατηγορεί ξανά για μεγάλο εγκληματία,
έγινε γνωστό από το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANHA, ότι ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της ρωσικής βουλής Frants Klintseviç δήλωσε ότι η Ρωσία θα ζητήσει από το Συμβούλιο Ασφαλούς να τεθεί τέρμα στην τουρκική επίθεση.
Την ίδια ώρα η Αίγυπτος με σκληρά λογία καταδίκασε την τουρκική επίθεση σε συριακό έδαφος καταγγέλλοντας την Άγκυρα ότι παραβιάζει την συριακή επικράτεια και απείλησε την Τουρκία ότι θα βρει την Αίγυπτο απέναντι της σε αυτές τις ενέργειες.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

1 σχόλιο:

  1. Καλη η προσπαθεια σου,αλλα η Ρωσσια πουλησε τα πυραυλακια στους φιλους της Οθωμανους.Με τα κερια και τις αγιαστουρες δεν γινεται εξωτερικη πολιτικη,σταματηστε επι τελους αυτην την ιστορια με την Ρωσσια,ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.