Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018

ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ «ΘΕΡΙΖΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την ομολογία ότι οι Κούρδοι ελεύθεροι σκοπευτές στήνουν συνεχώς παγίδες στους Τούρκους στον κουρδικό θύλακο του Afrin και κυριολεκτικά θερίζουν τις τουρκικές δυνάμεις, κάνει η ίδια η τουρκική εφημερίδα Hürriyet, η οποία κατηγορεί αντοιχτά τον Άσαντ ότι στηρίζει αν και όχι φανερά τους Κούρδους στον πόλεμο εναντίον της Τουρκίας, «Afrin’de keskin nişancı tuzağı! Terör örgütü Esad’a sığındı».

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, Κούρδοι ελεύθεροι σκοπευτές που έχουν πλασαριστεί σε καίριες θέσεις στις πόλεις και στα χωρά όπου επιχειρεί ο τουρκικός στρατός, χτυπούν… «πισώπλατα» τους Τούρκους, προκαλώντας απώλεια στις τουρκικές δυνάμεις δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στην επιχείρηση «Κλάδο Ελαίας».
Η τακτική αυτή των Κούρδων είναι παρόμοια με την τακτική του ΡΚΚ, που χρησιμοποίει ελεύθερους σκοπευτές στην νοτιοανατολική Τουρκία στήνοντας παγίδες θανάτου στους Τούρκους.
Παράλληλα η τουρκική εφημερίδα εξαπολύει επίθεση στον πρόεδρο της Συρίας, τον Άσαντ, τον οποίο κατηγορεί ότι παρά του ότι επίσημα κρατά ουδέτερη θέση στην ουσία βοηθά τους Κούρδους.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.