Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΡΚΚ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μέσα σε μια μέρα δυο χτυπήματα του κουρδικού ΡΚΚ είχαν σαν αποτέλεσμα 3 Τούρκους στρατιώτες νεκρούς και άλλους 5 τραυματίες.
Συγκεκριμένα σε μάχη που έγινε στην επαρχία του Hakkkari στην περιοχή του Şemdinli, έπεσαν νεκροί δυο Τούρκοι στρατιώτες ενώ την ίδια ώρα στην περιοχή Çukurca άλλος ένας Τούρκος στρατιώτης έπεφτε νεκρός ενώ άλλοι πέντε τραυματίστηκαν από κουρδικές σφαίρες.


Τα γεγονότα αυτά σηματοδοτούν νέο κύκλο βίας, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, καθώς το ΡΚΚ μετά από ένα διάστημα αδρανείας άρχισε να επανα δραστηριοποιείται μετά την τουρκική εισβολή στον κουρδικό θύλακα Αφριν στην Συρία και άρχισε ξανά να χτυπά τις τουρκικές δυνάμεις.
Την ίδια ώρα κουρδικές ρουκέτες έπεφταν στην τουρκική πόλη του Κιλίς, στα σύνορα με την Συρία, προκαλώντας μεγάλο πανικό στους κατοίκους.
Όπως φαίνεται…. «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά για τους Τούρκους»!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.