Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Είχαν προειδοποιήσει τον Ερντογάν να μην μπει στον «λάκκο με τα φίδια» που είναι οι Κούρδοι της Συρίας, γιατί οι δυσάρεστες εκπλήξεις θα έρχονται η μια πίσω από την άλλη.

Τελευταία πικρή γεύση αυτού του λάκκου, ήταν η πτώση του τουρκικού ελικοπτέρου και μάλιστα σε τουρκικό έδαφος, δίπλα στα σύνορα με την Συρία από κουρδική ρουκέτα.
Απολογισμός : 11 Τούρκοι στρατιωτικοί νεκροί, (επίσημα γιατί ανεπίσημα τα στοιχεία είναι πολύ πιο δυσάρεστα), μεταξύ των οποίων οι πιλότοι αξιωματικοί Mehmet İlker Karaman, 32 ετών και Erdem Mut, 29 ετών και άλλοι 11 τραυματίες μεταξύ των οποίων οι 2 πολύ σοβαρά.
Τα φέρετρα πηγαινοέρχονται από την περιοχή των συγκρούσεων και έπεται συνέχεια, καθώς οι Κούρδοι φέρονται αποφασισμένοι όλα για όλα. Ακόμα και αν προχωρήσουν και άλλο οι Τούρκοι, το τίμημα θα είναι δυσβάσταχτο
Ας πρόσεχαν!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.