Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΤΕ… «Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ»!



Δυστυχώς συνεχίζουν να επιμένουν οι διάφοροι «φωστήρες» της πολιτικής να αγνοούν την ογκούμενη λαϊκή αντίδραση για την Μακεδονία που αρχίζει και παίρνει ιστορικές διαστάσεις και επιμένουν να ισχυρίζονται ότι αυτά τα; συλλαλητήρια δεν… επηρεάζουν την εξωτερική τους πολιτική.

Η επιμονή τους αυτή, διαγράφει όχι και πολύ ήρεμη την συνέχεια, καθώς όπως φαίνεται μετά τα συλλαλητήριο οδηγούν τις εξελίξεις προς συγκρουσιακές καταστάσεις, με όλες τις συνέπειες που αυτοί οι ίδιοι θα προκαλέσουν. Είναι χαρακτηριστικός ο πολικός… παχυδερμισμός ορισμένων που προκαλεί καταστροφικές συνέπειες για όλο το σύστημα τους.
Εντωμεταξύ συνεχίζεται η ιστορική κινητοποίηση για το συλλαλητήριο της Κυριακής στην Αθήνα.
Έως τώρα έχουν ναυλωθεί λεωφορεία από τις εξής περιοχές: Αιγίνιο, Αλεξάνδρεια, Αριδαία, Πέλλα, Βόλο, Βέροια, Γρεβενά, Γιαννιτσά, Ανατολικό, Δρυμό, Διαβατά, Δράμα, Έδεσσα, Ηράκλειο, Λασίθι, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κιλκίς, Καβάλα, Κομοτηνή, Κολχικό, Κασσάνδρα, Κολινδρό, Κέρκυρα, Λαμία, Λαγκαδάς, Λάρισα, Μεγαλόπολη, Μαγνησία, Νάουσα, Ναύπακτο, Νέα Μουδανιά, Ναύπακτο, Νέα Μουδανιά, Ξάνθη, Οφρυνία, Πρέβεζα, Πολυδένδρι, Πλατύ, Πέλλα, Πτολεμαΐδα, Ρέθυμνο, Σαρωνικός, Σέρρες, Σιθωνία, Σκύδρα, Τρίπολη, Χανιά. Το ΚΤΕΛ Ζακύνθου θα παρέχει ειδική έκπτωση 30% σε όποιον θελήσει να ταξιδέψει για την Αθήνα μετά από απόφαση της διοίκησης.
Μεγάλη κινητοποίηση παρατηρείται στην Πάτρα με αρκετές ενορίες να αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία και να ναυλώνουν πούλμαν που θα μεταφέρουν τους Πατρινούς στην πλατεία Συντάγματος. Ήδη δύο ενορίες της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών έχουν προχωρήσει στην ναύλωση λεωφορείων.
Το μήνυμα είναι σαφές και όσοι το καταλάβουν, για τους άλλους…
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.