Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΟΠΛΟ ΕΠΛΕΕ ΤΟ ΓΑΥΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ… ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ
Σε ελληνικό σκάνδαλο εξελίσσεται η υπόθεση του ελληνικού πλοίου Γαύδος που εμβολίστηκε από το τουρκικό Umut, (που σημαίνει…ελπίδα), και μόνο την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε η βύθιση του με άμεσο κίνδυνο να βρουν τον θάνατο το πλήρωμα του, 24 άντρες και 3 γυναίκες.

Όπως αναφέρεται το πλοίο δεν φέρει ούτε μια… σφεντόνα για οπλισμό, όχι μόνο για την εκτέλεση των αποστολών του αλλά και για την στοιχειώδη αυτοάμυνα του πληρώματός του.
Είναι ευθύνη της Πολιτείας ότι ένα σκάφος σχεδόν 60 μέτρων έχει τον «οπλισμό» ενός απλού γιότ αναψυχής. παρά το γεγονός ότι οι χώροι του επιτρέπουν ακόμα και την τοποθέτηση βλημάτων επιφανείας-επιφανείας.
Όταν ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε την τουρκική προκλητικότητα με τέτοιο πνεύμα πολύ γρήγορα θα δούμε τους Τούρκους να εμβολίζουν ελληνικά πλοία και κοντά στις ακτές της Πελοποννήσου.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.ikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.