Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Ερντογάν: Η Τουρκία βρίσκεται στο πλευρό των Σκοπίων, η Ελλάδα κάνει λάθος




«Ερντογάν: Η Τουρκία είναι στο πλευρό της ‘Μακεδονίας’, η Ελλάδα δεν έχει δίκιο»
Φεβρουάριος 5, 2018. 20:05
Η Τουρκία θα είναι πάντοτε στην πλευρά των Σκοπίων, επειδή η Ελλάδα δεν έχει δίκιο.

Η «Μακεδονία» θα παραμείνει πάντοτε «Μακεδονία», δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για το όνομα των Σκοπίων, τη Δευτέρα σε μια συζήτηση που εκπέμπει η τουρκική ραδιοτηλεόραση.
Το συνέδριο διοργανώθηκε στον κλαμπ των μεταναστών από τα Βαλκάνια, όπου δήλωσε ο Ερντογάν ότι οι Τούρκοι και οι (ψευδομακεδόνες) είναι αδέλφια και ότι η Τουρκία θα βρίσκεται πάντα πίσω από τους (ψευδο)μακεδόνες.
«Αυτό που ξεχάσαμε το 1912, τώρα μπορούμε να το διορθώσουμε», δήλωσε ο Ερντογάν και σύμφωνα με αυτόν,  πέρα από το ότι η Ελλάδα εμποδίζει τα Σκόπια να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ λόγω του ονόματος, «Η Τουρκία θα είναι πάντοτε στο πλευρό της «Μακεδονίας» και δεν θα επιτρέψει την αλλαγή του ονόματος».
«Για εμάς, η Άγκυρα και τα Σκόπια δεν έχουν καμία διαφορά και δεν θα αφήσουμε τους αδελφούς μας μόνους, είμαστε πάντα μαζί τους και θα τους βοηθούμε πάντα και θα στεκόμαστε δίπλα τους», είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός.
(Στοιχεία από alsat-m.tv)
Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.