Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

«ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ» ΜΕ ΤΟΝ… ΠΑΠΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την «κατάλληλη» εποχή διάλεξε ο Τούρκος πρόεδρος, Ταιγίπ Ερντογάν, όταν οι σχέσεις του με την Ευρώπη και τις ΗΠΑ είναι στο κατώτερο σημείο να επισκεφτεί το Βατικανό και να συμπορευτεί με τον Πάπα στην… καταπολέμηση της «τρομοκρατίας», βλέπε την γενοκτονία των Κούρδων.


Το πόσο μεγάλη σημασία έδωσε ο Ερντογάν στην επίσκεψη αυτή, φαίνεται και από το γεγονός ότι συνοδεύεται από τους υπουργούς Εξωτερικών , Mevlüt Çavuşoğlu, Ενέργειας, Berat Albayrak, ( ο αγαπημένος του γαμβρός), Οικονομίας, Bakanı Nihat Zeybekçi, Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ömer Çelik, Άμυνας, Nurettin Canikli και φυσικά με την σύζυγο του την Emine Erdoğan. Η τουρκική αποστολή θα καταλύσει στο γνωστό Excelsior Oteli’ne.

Η αποστολή αυτή αναφέρεται ότι έχει σκοπό να συζητήσει με την ιταλική ηγεσία την συνεργασία στον οικονομικό τομέα. στον τομέα των οπλικών συστημάτων καθώς και στο ζήτημα της τρομοκρατίας όπως το αντιλαμβάνεται ο Ερντογάν
Για δε το Βατικανό αναμένεται θερμή υποδοχή στον Τούρκο πρόεδρο, ο όποιος μάχεται κατά της τρομοκρατίας, βάφοντας τα χέρια τους με το αίμα των αμάχων της Συρίας.
Και εις ανώτερα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.