Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Η ΜΙΤ ΖΗΤΑ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Αρχίζει σιγά σιγά και αποκαλύπτεται όλο το… «σκεπτικό» της τουρκικής ενέδρας και της σύλληψης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο, στοιχείο που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι το επεισόδιο ήταν προσχεδιασμένο και εσκεμμένο.

Όπως αναφέρεται, είχαμε εμπλοκή στο όλο ζήτημα του αρχηγού της ΜΙΤ κι ενός από τους ισχυρότερους ανθρώπους ολόκληρης της γεωγραφικής μας περιοχής, Χακάν Φιντάν, για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.
Ο αρχηγός της ΜΙΤ πλέον συσχετίζει ευθέως την υπόθεση της αιχμαλωσίας των 2 Ελλήνων στρατιωτικών με αυτή των 8 Τούρκων φυγάδων αξιωματικών και υπαξιωματικών που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα με ανάρτηση στο twitter γράφει χαρακτηριστικά τα εξής:
«Η Ελλάδα που δεν επιστρέφει τους πραξικοπηματίες της 15ης Ιουλίου ξεκίνησε τις διεργασίες για την επιστροφή των 2 στρατιωτών που συνελήφθησαν».
Τι σημαίνει αυτό; Υπαινίσσονται σύνδεση της υπόθεσης της σύλληψης με την επιστροφή των 8 Τούρκων φυγάδων.
Το πρόβλημα που γεννιέται εδώ είναι ότι αυτό είναι αδυνατώ δηλαδή η ανταλλαγή για πολλούς λόγους
Και να το ήθελαν στην κυβέρνηση, δεν το θέλουν οι ΗΠΑ, στις οποίες άλλωστε χρωστάνε οι Τούρκοι και το γεγονός ότι βρίσκονται ακόμα στην Ελλάδα.
Αν οι ΗΠΑ δεν είχαν επέμβει από την πρώτη στιγμή που είχε προσγειωθεί το ελικόπτερο UH-60 του τουρκικού Στρατού στην Αλεξανδρούπολη, οι «8» θα βρίσκονταν στη Τουρκία από τη πρώτη ή την δεύτερη ημέρα και το αναφέρουμε γιατί γνωρίζουμε από «πρώτο χέρι» τι ακριβώς έχει συμβεί.
Αρά δεν υπάρχει περίπτωση ανταλλαγής!
Το θέμα είναι μέχρι το που θα το τραβήξουν οι Τούρκοι και όπως φαίνεται φέρονται αποφασισμένοι να το τραβήξουν πολύ.. «βαθειά».
Στην περίπτωση αυτή θέλουμε δεν θέλουμε θα πρέπει να… αντιδράσουμε. Το καταλάβαμε αυτό ;;;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας- Τουρκολόγος
wwwçnıkosxeıladakısçgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.