Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΗΡΙΑΛ, ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ…;
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την οργή αλλά και αδυναμία αντίδρασης προκάλεσε στην Άγκυρα η αιφνίδια απόφαση του Ντουμπάι, στον Περσικό κόλπο, να απαγορέψει από τα τοπικά κανάλια την μετάδοση τουρκικών σήριαλ τα οποία μεταδίδουν με πονηρό τρόπο την τουρκική προπαγάνδα.

Όπως αναφέρεται, με απόφαση του κεντρικού καναλιού του Ντουμπάϊ, του MBC, απαγορεύτηκε και στα 11 τοπικά κανάλια η μετάδοση τουρκικών σήριαλ ενώ κατηγορείται η Τουρκία ότι υποθάλπει ισλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις να δρουν στην περιοχή σε συνεργασία με το Κατάρ.
Σημειωτέον ότι στις αραβόφωνες χώρες του Περσικού κόλπου μεταδίδονται περί τα…70 τουρκικά σήριαλ, αποφέροντας στην Τουρκία μεγάλα οικονομικά οφέλη. Τώρα με την απόφαση αυτή πλήττονται καίρια τα τουρκικά συμφέροντα.
Εμείς εδώ στο… Ελαδιστάν, τα ελληνόφωνα κανάλια συνεχίζουν με φανατισμό την μετάδοση τουρκικών σήριαλ για… ανταμοιβή της τουρκικής προκλητικότητας.
Συγχαρητήρια μας!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.