Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΝΕΑ ΕΝΤΟΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΡΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Επιβαρύνεται και άλλο το κλίμα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας μετά την απόφαση των ελληνικών δικαστηρίων να μην εκδώσουν στην Τουρκία τον κουρδικής καταγωγής Τούρκο υπήκοο, Halaz Secer, ο οποίος είχε συλληφθεί τις παραμονές της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, την έντονη η οργή της Αγκύρας προκαλεί η νέα απορριπτική απόφαση της Ελλάδας που χαρακτηρίστηκε σκάνδαλο, να μην εκδώσει τον τρομοκράτη, μέλος της οργάνωσης DHKP-C, Halaz Secer 21 ετών, που κατηγορείται από τις τουρκικές αρχές για τρομοκρατική δράση.
Η απόφαση αυτή θεωρείται ότι θα επηρεάσει αρνητικά την υπόθεση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται εδώ και ένα μήνα στην Αδριανούπολη.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.