Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΚΑΙ…ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στην Τουρκία η εμφάνιση του Ταιγίπ Ερντογάν σε δημοσιά ομιλία εμπρός σε χιλιάδες οπαδούς του να κάνει το γνωστό σήμα των Τούρκων εθνικιστών Γκρίζων Λύκων που βαρύνονται με πολλά εγκλήματα, όπως οι δολοφονίες των δυο Κυπριών στην πράσινη γραμμή το καλοκαίρι του 1996.

Συγκεκριμένα μιλώντας σε συνέδριο του κόμματος του στην πόλη Μερσίνα και αναφερόμενος στις πολεμικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στον κουρδικό θύλακα του Αφρίν, έκανε το γνωστό σήμα των Γκρίζων Λύκων, προκαλώντας εθνικιστικό παραλήρημα στους οπαδούς του.
Παράλληλα για άλλη μια φορά εξαπέλυσε απειλές προς κάθε κατεύθυνση τονίζοντας πως η Τουρκία δεν θα διστάσει να πολεμήσει εναντίον οποιουδήποτε προσβάλει τα εθνικά της συμφέροντα.
Ο «σουλτάνος» κάπου… έχει ξεφύγει επικίνδυνα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.