Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

«ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΤΟ…ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ!»




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δεν πρόλαβε να γίνει γνωστή η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου όπου για τρίτη φορά απορρίπτεται η αίτηση έκδοσης στην Τουρκία των 8 Τούρκων αξιωματικών που κατηγορούνται για συμμετοχή στο αποτυχών πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016 και ο τουρκικός τύπος εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της Ελλάδας.


Χαρακτηρισμοί όπως σκάνδαλο, αίσχος, ότι οι Έλληνες επιδεινώνουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις με την στάση τους στους πραξικοπηματίες, κάνουν τον γύρο των τουρκικών ΜΜΕ και των τουρκικών ιστοσελίδων.
Το κλίμα όπως φαίνεται βαραίνει ακόμα περισσότερο και θεωρείται ότι θα έχει αρνητική επίδραση στην υπόθεση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.