Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ Ο ΚΑΡΟΥΖΟΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΣΟΥΙΤΕΣ;


meimarakis-karouzos



Μια σοβαρή καταγγελία έκαναν οι βουλευτές Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου. Ότι ο παρουσιαζόμενος ως "συνέταιρος" του Μειμάράκη στην μπίζνα με τις off shore (κάτι που μένει να αποδειχθεί)είναι έξω με ανεκτέλεστη απόφαση για 8 χρόνια κάθειρξη. Για διαβάστε:




ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
- ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
- ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Θέμα: Μη εκτέλεση τελεσίδικης Δικαστικής απόφασης
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας REAL NEWS στο φύλλο τις 23-09-2012, ο κ. Ιωάννης Καρούζος εμπλέκεται σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Κατόπιν τούτου πληροφορηθήκαμε εγκύρως ότι ο κ. Ιωάννης Καρούζος με την υπ. αρίθμ. 937/2011 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πειραιώς (Κακουργημάτων) καταδικάσθηκε σε ποινή καθείρξεως οκτώ ετών , άνευ ανασταλτικού αποτελέσματος, καθώς και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του επί τριετία .
Η απόφαση αυτή του Τριμελούς Εφετείου Πειραιώς (Κακουργημάτων) δεν κατέστη δυνατόν να εκτελεσθεί. Ο καταδικασθείς φυγοδικεί, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες διέμενε σε σουϊτα πολυτελούς ξενοδοχείου των Αθηνών !..
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κύριοι Υπουργοί:
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να ενημερώσει τη Βουλή των Ελλήνων για την αδράνεια των διωκτικών αρχών που προϊσταται. Ειδικότερα ερωτάται τι συνέτρεξε και παρέμεινε ανεκτέλεστος η ποινή κάθειρξης οκτώ ετών , και δη άνευ ανασταλτικού αποτελέσματος , του Τριμελούς Εφετείου (Κακουργημάτων) Πειραιώς γα τον Ιωάννη Καρούζο . Επίσης,
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αν κινήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες και πώς. Γιατί δεν γίνεται σεβαστή η απόφαση του διακστηρίου;
ΟΙ ΕΡΩΤΩΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΣΤΑΘΗΣ Β. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ) ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.