Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Αναγνώστης για Vodafone: «Αυτή η εταιρεία πρέπει να φύγει από την Ελλάδα. »



Το κακό είναι ο κόσμος αντιλαμβάνεται αργά το τι γίνεται! Δηλαδή όταν μία εταιρεία, παρακολουθεί τον Πρωθυπουργό (όποιος και να είναι αυτός) και όλο το υπουργικό Συμβούλιο....δεν είναι δείγμα γραφής της εταιρείας αυτής?
Όταν υπάλληλός της κρεμιέται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Όταν εμφανίζει την σημαία των Νήσων Μάρσαλ με το οικόσημο της Κρήτης, όταν καταστρατηγεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της και τα πουλάει σε τρίτους, όταν εμφανίζει ένα κόκκινο πέπλο στα Ελληνικά νησιά (και δεν ξέρω αν υποκοεί την τουρκία ή το δήθεν κόκκινο της vodafone)και όταν προωθεί την ανωμαλία σαν must και μόδα...τότε αυτή δεν είναι εταιρεία κινητής τηλεφωνίας...αλλά ο βρυκόλακας ο ίδιος. ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!
Αυτή η εταιρείας πρέπει να φύγει από την Ελλάδα.
Όσοι έχουν συνδρομή στην εν λόγω εταιρεία να ακυρώσουν τα συμβόλαια....όχι αύριο....ΧΘΕΣ
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.