Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Δείτε τι έγραψαν οι «αγανακτισμένοι» Τούρκοι στην πόρτα του Ελληνικού Προξενείου!



Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσαν διάφοροι "γνωστοί - άγνωστοι" στην Κωνσταντινούπολη στα γραφεία του Ελληνικού Προξενείου της Κωνσταντινούπολης.
Οι "αγανακτισμένοι" της Πόλης έριξαν μια βόμβα μολότοφ η οποία έσβησε γρήγορα όμως χωρίς να προκαλέσει ζημιές και εν συνεχεία προχώρησαν σε πρόκληση φθορών στα εξωτερικά φυλάκια και το θυρωρείο, τα οποία ήταν εντελώς αφύλακτα παρά την υποχρέωση της τουρκικής αστυνομίας να φυλάσσονται νυχθημερόν.


Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η πρόσοψη του κτιρίου έχει υποστεί σοβαρές φθορές. Στα μάρμαρα είναι γραμμένα με σπρέυ διάφορα συνθήματα ενώ ξεχωρίζει το "WC" με μεγάλα γράμματα.
Το παράξενο όμως στις φωτογραφίες δεν είναι στην πρόσοψη του κτιρίου αλλά ακριβώς δίπλα, που οι δράστες φρόντισαν να αναφέρουν και την....πολιτική τους "ταυτότητα".


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ και εδώ

1 σχόλιο:

  1. Καψτε τα ολα να ξεβρωμισει ο τοπος. ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΑΝΤΟΥ. Αρχισατε βλεπω να εχετε εφιαλτες εξεγερσεων.Ετσι παει ομως ο κοσμος μπροστα .Με εξεγερσεις.Ετσι θα τιμησουμε τους προγονους μας.Και αυτους οι κρατουντες της εποχης τους κουκουλοφορους λησταρχους και κλεφτες τους λεγαν. ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.