Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΣΩΦΡΟΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΩΝ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ;




Σύμφωνα με το Ιnterfax o Poroshenko πιστεύει “ότι οι σχέσεις μεταξύ  Ουκρανίας και  Ρωσίας οδηγούνται σε σημείο άνευ  επιστροφής”. Η στρατηγική της νότιας καθόδου της πολιτοφυλακής για έλεγχο των φυσικών συνόρων με Ρωσία  και η άρση της πλήρους ρωσικής παθητικότητας, αναγκάζουν τον ανένδοτο δυνάστη  σε υπαναχώρηση;

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
«Είμαστε πολύ κοντά στο σημείο χωρίς επιστροφή και το σημείο άνευ επιστροφής σημαίνει πόλεμος,” δήλωσε ο Ποροσένκο σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συμμετοχή του στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.
Τόνισε ότι το πρόβλημα πρέπει να τύχει μιας πολιτικής διευθέτησης  μέσω  εφαρμογής ενός ειρηνευτικού σχεδίου.
«Την επόμενη εβδομάδα θα δημοσιεύσoυμε ένα  ειρηνευτικό σχέδιο” 
Δήλωσε επίσης ότι την επόμενη εβδομάδα  θα έχει στο Κίεβο συνάντηση με τον Ειδικό Εκπρόσωπο του ΟΑΣΕ, Heidi Tagliavini, τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Λεονίντ Κούτσμα και τον Πρέσβη της Ρωσίας στην Ουκρανία Μιχαήλ Zurabov για να συζητήσουν πτυχές του ειρηνευτικού σχεδίου, ιδίως, σε σχέση με τους ομήρους, καθώς και το έργο της αποστολής του ΟΑΣΕ στην Ουκρανία.
Αρχίζει και σωφρονίζεται ή χρησιμοποιεί τη γλώσσα της διπλωματίας και συνεχίζει τις σωφρονιστικές /τιμωρητικές του επιχειρήσεις; Το θέατρο παραλόγου συνεχίζεται…
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.