Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Το «Ισλαμικό Κράτος» δημιούργησε την «Ταξιαρχία των Βαλκανίων»



Είκοσι τζιχαντιστές του ‘Ισλαμικού Κράτους’ στα Βαλκάνια, είναι πρόθυμοι να ενεργήσουν σχετικά με διαταγές της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Σχετική αναφορά κάνει το δημοσίευμα της αλβανικής εφημερίδας ‘Σέκουλι’ επικαλούμενη τα σερβικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία αναφέρουν για την απειλητική επιστολή που έλαβε η σερβική πρεσβεία στη Δαμασκό.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι τρομοκράτες του ‘Ισλαμικού Κράτους’ βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τα μέλη του που βρίσκονται στη Σερβία, τη Βοσνία, το Μαυροβούνιο, την Αλβανία και το νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων.
«Όλα είναι έτοιμα για δράση», αναφέρει η απειλητική επιστολή που απευθύνθηκε στη σερβική πρεσβεία στη Συρία.
Σύμφωνα με τις αρχές του Βελιγραδίου, η απειλητική επιστολή εστάλη από τους ηγέτες μιας ομάδας της τρομοκρατικής οργάνωσης που αποκαλείται «Βαλκανική Ταξιαρχία» και ο επικεφαλής αυτής της ομάδας είναι από το Κόσοβο και ο βοηθός του από την Κεντρική Σερβία, το Σάντζακ. Οι δύο αυτοί θεωρούνται ως ‘σκληροί’ και είναι ικανοί να αναπτύξουν «ιερό πόλεμο»- τζιχάντ, στα Βαλκάνια.
Οι μυστικές υπηρεσίες της Σερβίας, έχουν λάβει σοβαρά υπόψη αυτήν την επιστολή, αφού είχαν πληροφορίες για ισλαμιστές από τις μουσουλμανικές περιοχές της χώρας, που είχαν ενταχθεί στην τρομοκρατική οργάνωση της Μέσης Ανατολής.
 Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.