Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Βαρουφάκης: Ετοιμοι να αναστείλουμε κάποιες προεκλογικές εξαγγελίες....Eπιστροφή στην σκληρή πραγματικότητα...



Mήνυμα ότι η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει άμεσα στην πλήρη εφαρμογή των προεκλογικών της εξαγγελιών έστειλε το βράδυ της Παρασκευής από την Ιταλία ο υπουργός Οικονομικών, κ. Γ. Βαρουφάκης.

Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση της Ιταλίας, Rai News, ο κ. Βαρουφάκης μιλώντας σε οικονομικό συνέδριο στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας δήλωσε πως «η κυβέρνηση μας δεν είναι λαϊκίστικη, δεν έχουμε υποσχεθεί τα πάντα στους πάντες, δεν θα δώσουμε ούτε ένα ευρώ παραπάνω σε όσους κερδίζουν πάνω από 700 ευρώ και εάν είναι απαραίτητο μπορούμε να αναστείλουμε ή να καθυστερήσουμε κάποιες υποσχέσεις».
Το ζεύγος Βαρουφάκη ποζάρει για το Paris Match με φόντο την Ακρόπολη
Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η σύζυγός του στο σπίτι τους με θέα την Ακρόπολη, όπως εμφανίζονται στο περιοδικό  paris match
Επίσης, η Corriere della Sera μετέδιδε ότι ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε πώς «εάν είναι απαραίτητο τους επόμενους μήνες κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, θα πρέπει να αναστείλουμε προσωρινά ή να καθυστερήσουμε την εκπλήρωση κάποιων υποσχέσεων. Θα το κάνουμε για να οικοδομήσουμε εμπιστοσύνη με τους Ευρωπαίους εταίρους μας».
Παράλληλα, ο υπουργός δήλωσε ότι «μπορούμε να ολοκληρώσουμε την αξιολόγηση με βάση τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου. Έχουμε δεσμευτεί, όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, να έλθουμε σε συμφωνία έως τις 20 Απριλίου», ενώ υποστήριξε ότι η Αθήνα λαμβάνει όλα τις απαραίτητες δράσεις για να αποπληρώσει τς υποχρεώσεις της.
perimajestic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.