Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΩΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΨΥΧΟΤΡΟΠΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

kllkjhlklk

 

Σύμφωνα με τον Ουκρανό στρατιωτικό με το διακριτικό κλήσης «Fountik», που υπηρέτησε στην εθνοφρουρά , στη στρατιωτική μονάδα 2730,  αξιωματικοί και  στρατιώτες της  ελάμβαναν ως «βιταμίνες»  φαρμακευτικά σκευάσματα.

Υπό την επήρρεια των  ψυχοτρόπων χαπιών,  οι στρατιώτες  εκτελούσαν όλες τις επιχειρήσεις και ειδικές αποστολές χωρίς καμιά αναστολή. Ο πρώην στρατιωτικός λέει ότι αυτά θάμπωναν τον εγκέφαλο, προκαλούσαν ευθυμία και δεν έτσι δεν υπήρχε περίπτωση άρνησης της εκτέλεσης των καθηκόντων της χούντας του Κιέβου.
«Έτσι, ήταν σίγουροι ότι ποτέ δεν θα στρέφαμε τα όπλα εναντίον  τους ».
»Ήμασταν αναγκασμένοι πολλές φορές να κάνουμε κάποιες προβοκάτσιες. Για παράδειγμα, μας έδιναν να φορέσουμε τις κορδέλες του Αγίου Γεωργίου και διακριτικά  της Ρωσίας και της Νέας Ρωσίας και να πάμε πεζοί να σπάσουμε αυτοκίνητα , να ληστέψουμε καταστήματα , να κάνουμε πλιάτσικο και να επιτεθούμε σε άλλες στρατιωτικές μονάδες στην περιοχή Αρτεμόβσκ του Ντονέτσκ.»

Τώρα αυτός ο στρατιώτης είναι μέλος των Ενόπλων Δυνάμεων της Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, και ο ίδιος σε σύντομη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσθεσε ότι, έφυγε για να καταταχθεί στην πολιτοφυλακή του Ντονέτσκ αμέσως μόλις το επέτρεψαν οι συνθήκες. (svezda κ.ά.)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.