Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Κυριακατικη αργια: Ουαί υμίν Γραμματείς και Συριζαίοι υποκριταί...2 μερες μονον μετα την εργατικη πρωτομαγια


Για δε ρε τι ελεγαν οι συριζαιοι προτου στρογγυλοκάτσουν στην εξουσία, για την Κυριακατικη αργια....
Ενώ σημερα, Κυριακη 3/5/2015, οι ειλωτες του ιδιωτικου τομεα δουλευουν...
Και δυο μερες μονον μετα την εργατικη πρωτομαγια, οπου βγαινανε οι εργατοπατερεςς και μας κανανε κηρυγμα


Πουτάνα αστική τάξη... Εσύ διαφθείρεις τα καλύτερα παιδιά...  


"...ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑΣ
 19 Ιουλίου 2014 by Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Η κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας αποτελεί τον πιο πρόσφατο χτύπημα των εργασιακών δικαιωμάτων. Οι πολιτικές τους έχουν ισοπεδώσει μισθούς και συντάξεις, έχουν εκτοξεύσει την ανεργία στο 30%, έχουν ελαχιστοποιήσει τα εργασιακά δικαιώματα, έχουν οδηγήσει στο κλείσιμο χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τώρα έρχονται να καταργήσουν και την αργία τη Κυριακής.
Οι εργαζόμενοι καλούνται για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή να δουλέψουν χωρίς υπερωρίες και χωρίς εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Τη στιγμή που η εργοδοτική αυθαιρεσία αποτελεί τον κανόνα στις εργασιακές σχέσεις και ενώ διαπιστώθηκε ότι ο συνολικό τζίρος των καταστημάτων δεν αυξήθηκε ούτε κατ’ ελάχιστο όσες Κυριακές τα καταστήματα έμειναν ανοιχτά, επιμένουν στην εφαρμογή του μέτρου με μόνο στόχο την περαιτέρω συμπίεση των εργασιακών δικαιωμάτων και την εύνοια στις πολυεθνικές και τα πολυκαταστήματα.
Οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι, εξάλλου, ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό που λείπει δεν είναι μία ακόμη μέρα διαθέσιμη για “shopping therapy” και κατανάλωση αλλά η πρόσβαση σε μία αξιοπρεπή ζωη. Οι μόνοι που θα επωφεληθούν από τη κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας είναι οι πολυεθνικές, τα μεγάλα πολυκαταστήματα και διαφόρων ειδών “Mall”. Εξάλλου, οι 72-96 ώρες λειτουργίας των καταστημάτων εβδομαδιαίως είναι ήδη από τις περισσότερες στην Ευρώπη.

Καμιά δήθεν πιλοτική εφαρμογή του μέτρο δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Για άλλη μια Κυριακή θα μας βρουν μπροστά τους. 

Από νεολαία σύριζα!

Και να τανε μοναχα οι νεολαιοι του συριζα;
Εδω υπαρχουν ντοκουμεντα!
Ιδού επίσημη ανακοίνωση τονΑπριλιο του 2014 από το τμήμα εργατικής πολιτικής του συριζα...
"...Με ανακοίνωση του το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται στη κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και καλεί τη κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη κατάργηση του νόμου 4177/2013:
Η κατάργηση της κυριακάτικης εργασίας και η κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων απετέλεσε και παραμένει βασική θέση του ΣΥΡΙΖΑ Έχει αποδειχθεί ότι η λειτουργία των καταστημάτων την  Κυριακή εξυπηρετεί μόνο τα μεγάλα συγκροτήματα και θίγει τα δικαιώματα των εργαζομένων και των μικροεπαγγελματιών.
Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις να προχωρήσει  στην κατάργηση του νόμου 4177/2013, στην επαναφορά του θεσμικού πλαισίου απαγόρευσης του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές και τη νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής αργίας.
-Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία των εργαζομένων στο εμπόριο την Κυριακή 5  Απρίλη 2015
-Καλούμε όλες και όλους στη συγκέντρωση που διοργανώνουν τα συνδικάτα στην  Πλατεία Συντάγματος και Ερμού ώρα 11:00 πμ
ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ..."

http://www.antenna.gr/news/Politics/article/397533/syriza-pote-ergasia-tin-kyriaki

Ναι-Ναι!
Τα ροζ παιδια ησαντε λεει κατα της κυριακατικης εργασιας.
Αλλα γαμω τα ημερολογια μου...
Τι ειναι σημερα;
Κυριακη 3 Μαϊου του 2015
Τι κανουν σημερα οι φουκαραδες οι ειλωτες του ιδιωτικου τομεα;
Δουλευουν!
Μαλιστα! Ανοιχτα τα μαγαζια  τις Κυριακες...
Γιατι;
Για να κονομανε οι πολυεθνικε,ς τα πολυκαταστηματα, οι μεγαλοκαρχαριες και παντες οι χρηματοδοτες των εκαστοτε κυβερνωντων...
Κι αυτά που λεγανε πριν;
Αυτα που λεγανε πριν ηταν για τους μαλακες που τους ψηφισαν....
Παρτε και Σταθακη να εχετε να θυμαστε...
"... Σήμερα σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού οικονομίας Γιώργου Σταθάκη επανέρχεται το μέτρο τής Κυριακάτικης αργίας.

Κατὰ τὴ διάρκεια τῆς διαδικασίας παράδοσης παραλαβῆς τοῦ Ὑπουργείου σήμερα τὸ μεσημέρι, ὁ νέος ὑπουργὸς ἐξήγγειλε τὰ ἄμεσα μέτρα-σημεῖα τῆς νέας ἡγεσίας τοῦ Ὑπουργείου.
Μέσα σὲ αὐτά, περιλαμβάνεται ἡ κατάργηση τοῦ μέτρου τῆς λειτουργίας τῶν καταστημάτων κατὰ τὴν διάρκεια τῆς Κυριακάτικης ἀργίας.
Ἀξίζει νὰ σημειώσουμε ὅτι τὸ μέτρο εἶχε προκαλέσει τεράστιες ἀντιδράσεις στὸν κλάδο τῶν ἐμποροϋπαλλήλων ἀλλὰ καὶ ἀρκετῶν καταστημαρχῶν..."
http://www.xanianews.gr/2015/01/blog-post_478.html
Δηλαδή αυτός το παραχεσε!
Πρωτη του εξαγγελια μολις ανελαβε το υπουργειο ήταν η καταργηση της δουλείας την Κυριακη!
Αλλα σημερα δουλευουμε...
Κι οχι τιποτε αλλο, αλλα υπαρχουν και μικροκαταστηματαρχες και εμποροϋπάλληλοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, που πηγαν και ψηφισαν συριζα...
Φτου!
Ουαι υμιν Γραμματεις και συριζαιοι υποκριται!
Ποσον ακομα νομιζετε οτι θα μπορειτε να δουλευετε τα προβατακια σας;

Αλλά κάποτε θα μάθετε ότι ο αφεντης γίνεται ο δούλος του δούλου, ο  θύτης το θύμα του θύματος και ο πονηρός το κορόιδο του βλάκα...
panusis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.