Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Αιματηρή συμπλοκή κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού – Δύο νεκροί


Αιματηρή συμπλοκή κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού – Δύο νεκροί

Συμπλοκή κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού – Περισσότεροι από 21 τραυματίες, δύο νεκροί σύμφωνα με πληροφορίες.
Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στη Γ' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού το βράδυ της Κυριακής 3 Μαΐου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα Αράβων και Αλβανών συγκρούστηκε με ομάδα Πακιστανών στις φυλακές Κορυδαλλού. Από την αιματηρή συμπλοκή έχασαν τη ζωή τους δυο άτομα πιθανότατα πακιστανικής καταγωγής, ενώ 21 κρατούμενοι τραυματίστηκαν.
Η συμπλοκή σημειώθηκε γύρω στις 8 το βράδυ - λίγο πριν μπουν στα κελιά τους οι κρατούμενοι - και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, οι δυο ομάδες κρατουμένων ήρθαν στα χέρια, έχοντας αυτοσχέδια μαχαίρια.
Οι δύο νεκροί βρίσκονται στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.
Έντεκα από τους τραυματίες νοσηλεύονται στο θεραπευτήριο του σωφρονιστικού καταστήματος, ενώ το ΕΚΑΒ έχει κινητοποιηθεί για να μεταφέρει ακόμα δέκα τραυματίες στο Κρατικό Νίκαιας και το Τζάνειο. Δυο από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση. 
Ο αρμόδιος γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης μεταβαίνει στις φυλακές για να εκτιμήσει την κατάσταση.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.