Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Αυτός είναι ο πατέρας 3 παιδιών που δολοφονήθηκε μετά από εντολή 17χρονου τσιγγάνου


Αυτός είναι ο πατέρας 3 παιδιών που δολοφονήθηκε μετά από εντολή 17χρονου τσιγγάνου

«Χτύπησέ τον…». Ηταν η εντολή του 17χρονου τσιγγάνου, μετά από καβγά σε μπαρ της συνοικίας των Παλαιών, που έδωσε στον 30χρονο γαμπρό του, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος ανέλαβε να εκτελέσει τη δολοφονία του 29χρονου πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, Αναστάσιου Μπουμπουλά, από τη Νέα Ιωνία Βόλου, ξημερώματα της Πρωτομαγιάς.

Από την «παραγγελία» του ανήλικου μέχρι το μακελειό μεσολάβησαν ελάχιστα λεπτά.
Ο εκτελεστής επιβιβάστηκε με γρήγορες κινήσεις στο αυτοκίνητό του, ένα Peugo Rali 106, μάρσαρε, και ανάμεσα σε πλήθος κόσμου, έξω από μπαράκι στη συνοικία των Παλαιών, στόχευσε με απόλυτη ακρίβεια τον 29χρονο.
Ο άτυχος νεαρής ηλικίας οικογενειάρχης παρασύρθηκε από πρόθεση, σύμφωνα με την αστυνομία, από το όχημα με μεγάλα γκάζια.
Το σώμα του εκτινάχθηκε σε ύψος και πέφτοντας με σφοδρότητα στο έδαφος χτύπησε στο κεφάλι. Αφησε ακαριαία την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.
Το άγριο φονικό ήταν η κατάληξη μιας ταραχώδους βραδιάς σε μπαρ της συνοικίας των Παλαιών.
Ο 17χρονος αθίγγανος, ο οποίος χθες εντοπίστηκε μετά από εξονυχιστικές έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και συνελήφθη, μαζί με τον 30χρονο υπήκοο Αλβανίας που εκτέλεσε την «παραγγελία» του φονικού, βρίσκονταν σε μία παρέα. Σε άλλη παρέα ο 29χρονος, μαζί με τη μικρότερη αδερφή του και άλλα δύο άτομα.
Ο 17χρονος φέρεται, σύμφωνα με μάρτυρες του σκηνικού να διαπληκτίστηκε με τον 29χρονο για προσωπικές διαφορές. Ακολούθησε ένταση και όταν ο 17χρονος αποχώρησε από το μπαρ, η κατάσταση έδειχνε να εκτονώνεται.
Ο ανήλικος, ωστόσο, δεν έδωσε τέλος. Πλησίαζε στις 4 το πρωί, όταν ειδοποίησε γνωστούς του, δίνοντας το σήμα να καταφθάσουν για φασαρία.
Στο σημείο έσπευσαν, σύμφωνα με περιγραφές, περίπου 15 άτομα. Κρατούσαν καδρόνια στα χέρια και η έντασή τους ήταν εμφανής.
Με τα ξύλα που κρατούσαν άρχισαν να σπάνε και ο θόρυβος του σπασίματος, όταν επιτέθηκαν σε ένα μηχανάκι, το οποίο έγινε στόχος του εκνευρισμού τους, έβγαλε έξω και από γειτονικά μπαράκια θαμώνες.
Δύο από τα άτομα της ομάδας που κάλεσε ο 17χρονος περίμεναν τον 29χρονο και την παρέα του, μπροστά από την είσοδο του μπαρ. Οι υπόλοιποι ήταν κρυμμένοι σε κάθετο δρόμο.
Μόλις ο 29χρονος, δυο φίλοι του και η αδερφή του, βγήκαν από το κατάστημα, ακολούθησε συμπλοκή. Ο 29χρονος και η παρέα του δέχθηκαν απειλές, ύβρεις και επίθεση. Τον ξυλοδαρμό επιχείρησαν να σταματήσουν θαμώνες που έγιναν μάρτυρες του σκληρού καυγά.
Οταν ο 29χρονος, όμως, κατέβηκε στο δρόμο, το ΙΧ αυτοκίνητο του 30χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος είναι γαμπρός του 17χρονου, παραμόνευε με άγριες διαθέσεις.
Μετά τη θανατηφόρα παράσυρση του άτυχου άντρα, το αυτοκίνητο συνέχισε να απομακρύνεται με μεγάλη ταχύτητα. Οι υπόλοιποι της ίδιας παρέας τράπηκαν σε φυγή.
Ακολούθησαν σκηνές πανικού και αλλοφροσύνης, από τους δεκάδες που έγιναν μάρτυρες της ανθρωποκτονίας. Οι κραυγές της αδερφής του 29χρονου, η οποία είδε τον δικό της άνθρωπο να ψυχορραγεί, συγκλόνισαν τους πάντες.
Πηγή: Ταχυδρόμος Βόλου
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.