Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ρωσικά αποβατικά σπεύδουν στην Συρία - Ενισχύονται οι ρωσικές δυνάμεις - Αίτημα του Μ.Άσαντ για υποστήριξη από την ρωσική Αεροπορία!


H ΡΩΣΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Δύο μεγάλα ρωσικά αποβατικά πλοία το  Novocherkassk και το Korolev, γεμάτα με στρατιωτικό υλικό και εφόδια , πέρασαν τον Βόσπορο, και κατευθύνονται προς τη Συρία όπως δείχνουν και οι παρακάτω εικόνες, ενώ η συριακή κυβέρνηση απέστειλε αίτημα για βοήθεια στην Μόσχα ζητώντας την υποστήριξη της ρωσικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με ρωσική ιστοσελίδα τα δύο μεγάλα αποβατικά θα «παραδώσουν»  στρατιωτικό υλικό και Ρώσους  "συμβούλους" στη Συρία, όπου προς το παρόν όπως αποδεικνύεται από δημοσιεύματα υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός Ρώσων στρατιωτών αλλά και επιχειρούν ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη.
RUSIA 4
RUSIA 2
H απόφαση για να πατήσουν στο συριακό έδαφος ρωσικές "μπότες" έχει παρθεί από τον ίδιο τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η ρωσική εφημερίδα "Komsomolskaya Pravda" επιβεβαιώνοντας τις στρατιωτικές εξελιξεις στην Συρία που "έπιασαν" στον ύπνο το αμερικανικό Πεντάγωνο.
Στην Συρία αυτή τη τιγμή συντελείται ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που έχει κοστίσει τον φριχτό θάνατο σε 250.000 ζωές και έχει δημιουργήσει μεάλες προσφυγικές ροές που έχουν καταπνίξει κυριολεκτικά την Ελλάδα και τα νησιά της ενώ λόγω του κορεσμού του ελληνικού χώρου, οι άνθρωποι αυτοί με κάθε μέσο και τρόπο διαχέονται πλέον σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, κάνοντας τους Ευρωπαίους να καταλάβουν ότι το πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν μαζί με τις ΗΠΑ (που έπαιξαν έναν ευρέως σκοτεινό ρόλο στην δημιουργία του ISIL σύμφωνα με εμπεριστατωμένη ανάλυση του Τιερί Μεισάν) είναι πλέον και δικό τους και χτυπάει την δική τους "πόρτα". Δυστυχώς τα δυτικά ΜΜΕ όπως και πολλοί  θρησκευτικοί και πολιτικοί ηγέτες, μέχρι τώρα σιωπούσαν.
Ήδη ο Τσέχος Πρόεδρος Μίλος Ζέμαν ζήτησε την στρατιωτική εμπλοκή της Ρωσίας στη Συρία και από τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν να ηγηθεί μιας διεθνούς στρατιωτικής δύναμης εναντίον των ισλαμιστών του ISIL που αιματοκυλύουν την χώρα όπως κάνουν και στο Ιράκ και όπου αλλού έχουν "παραρτήματα".
Πηγή από το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε στην  μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα «Komsomolskaya Pravda»,  ότι η Ρωσία έχει ήδη λάβει την απόφαση να σώσει η ίδια τη Συρία από την πλήρη κατάρρευση, και την Ευρώπη  από τα νέα κύματα προσφύγων μέσα στα οποία κρύβονται και ομάδες ισλαμιστών που μετά θα διαβιούν στις ευρωπαϊκές χώρες ως πυρήνες εν υπνώσει, μέχρι της ενεργοποιήσεώς τους από κάποια άγνωστα κέντρα εξουσίας προς πρόκληση χάους και εφαρμογής πολιτικών.
Ο πρόεδρος της Συρίας Μ.Ασσαντ, προχώρησε σε - τυπικό - αίτημα αεροπορικής υποστήριξης προς την Ρωσία μετά την αποκάλυψη φωτογραφιών σύμφωνα με τις οποίες ρωσικά μαχητικά (πιθανότατα Su-34) συνοδεία UAV σε συδνυασμένες επιχειρήσεις βομβαρδ΄κζουν στόχους ισλαμιστών.
Η Ρωσική Ορθόδοξη εκκλησία ζητά  επισταμένα στρατιωτική παρέμβαση στην Μέση Ανατολή για την διάσωση των Ελληνορθοδόξων χριστιανών (οι οποίοι είναι αυτοί που κυρίως έχουν υποστεί τις οργανωμένες γενοκτονίες του ISIL) , και την άμεση προστασία του Πατριαρχείου της  Αντιοχείας και των  Ιεροσολύμων, όπου ο Αρχιεπίσκοπος Θεοδόσιος ελπίζει στην  έγκαιρη αποκατάσταση της ειρήνης στη Συρία.
Αυτή μετακίνηση των ρωσικών δυνάμεων θα αφορά αρχικά  στην εξόντωση του ισλαμικού στρατού (που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το πως δημιουργήθηκε) και μετέπειτα στην σταθεροποίηση της νόμιμης κυβέρνησης Μ.Άσαντ, η οποία θα προχωρήσει στην διενέργεια εκλογών για να εισπράξει από τον συριακό λαό την εκ νέου νομιμοποίησή της. 
Στην Δύση δεν θέλουν τις εκλογές διότι απλά γνωρίζουν δεν θα τις χάσει ο Μ.Άσαντ, έχουν όμως έρθει σε δύσκολη θέση καθώς η κοινή γνώμη δυσανασχετεί πλέον από την προσφυγική θύελα ποπυ δημιουργήθηκε από τα αποτελέσματα της εφαρμογής των δυτικών πολιτικών στην Συρία.
Η  πανίσχυρη ρωσική αεροπορία θα λειτουργήσει βάσει της Συνθήκης Φιλίας και Αμοιβαίας βοήθειας,  μεταξύ της Ρωσίας και της Συρίας, και την άμεση πρόσκληση της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας.
v2-russia1
Η ρωσική ναυτική βάση του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού στην Ταρτούς θα ενισχυθεί, και κοντά στην Λατάκια στην περιοχή Dzhable, θα κατασκευασθεί  μια νέα ισχυρή βάση του  ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού και της Αεροπορίας .
Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις θα εγκαταλείψουν την «τυφλή και καταστροφική»  υποστήριξή τους στην αμερικανική πολιτική και θα  υποστηρίξουν  την Ρωσία , η οποία προσφέρεται  για να τερματίσει την καταστροφή στην Μέση Ανατολή, τονίζει το δημοσίευμα, και ο Τσέχος Πρόεδρος ήταν ένα πρώτο δείγμα της αλλαγής αυτής.
O Ισραηλινός στρατιωτικός αναλυτής Alex Fishman του Ynetnews , επιβεβαιώνει την  ρωσική παρουσία εντός συριακού εδάφους . Το ίδιο κάνει και ο διάσημος στρατιωτικός αναλυτής Thierry Meyssan από την  Δαμασκό, που επιβεβαιώνει « ιδίοις όμμασι» την άφιξη εκατοντάδων  Ρώσων "συμβούλων".
Το ρωσικό σύστημα παγκόσμιο εντοπισμού GLONASS παρέχει συνεχώς τα απαραίτητα δορυφορικά δεδομένα στον  στρατό της Συρίας σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντάς του την πληροφόρηση που του έλειπε τα προηγούμενα χρόνια για τις θέσεις των ισλαμιστών.
Οι τελευταίες καταστροφές στην Παλμύρα λέγεται ότι ήταν η "σταγόνα" που ξεχείλισε το ποτήρι και τώρα πλέον άπαντες ακόμα και κρυφίως οι Ευρωπαίοι επιθυμούν μια ρωσική επέμβαση καθώς γνωρίζουν ότι οι ΗΠΑ λόγω πρότερου "αμαρτωλού βίου" δεν είναι σε θέση να περιορίσουν τους ισλαμιστές, ενώ η ανθρωποθάλασσα που έρχεται από την Συρία έχει "πνίξει" κυριολεκτικά τις ευρωπαϊκές χώρες με πρώτη την Ελλάδα.
Αυτή η  «μάστιγα»  μπορεί να φτάσει  τελικά στον Καύκασο και το Βόλγα, στέλνοντας τεράστια κύματα  προσφύγων από την Κεντρική Ασία στην ρωσική επικράτεια. Αυτό ο Ρώσος Πρόεδρος δεν θα το επιτρέψει.
Οι ΗΠΑ και η  Τουρκία από την άλλη πλευρά  όπως φαίνεται, έχουν ξεκινήσει έναν πόλεμο με τον ISIS , αλλά αυτές οι χώρες έχουν τα δικά τους «προσωπικά» συμφέροντα τα οποία  δεν συμπίπτουν με τα συμφέροντα των Συρίων, των Ευρωπαίων και των  Ρώσων.
Η Τουρκία βομβαρδίζει κυρίως τις κουρδικές περιοχές , αδιαφορώντας στην ουσία για τις βάσεις των  ισλαμιστών. Έχει μια καθαρά δική της ατζέντα.
Οι  ΗΠΑ χρησιμοποιούν τον πόλεμο αυτόν ( εναντίον του ISIS)  για να   ανατρέψουν τον Μπασάρ αλ-Άσαντ.
Επιπλέον, οι Αμερικανοί έχουν  αποστείλει εκατοντάδες πράκτορες και κομάντος στην Συρία σε συνεργασία με την Βρετανία (έχει αποστείλει 120 SAS) με στόχο την ανατροπή του Μ.Άσαντ  , ενώ οι ίδιοι οι ισλαμιστές είναι  εκπαιδευμένοι  απο τις ΗΠΑ σε βάσεις της Ιορδανίας.
"Τρέφουν μεγάλες αυταπάτες στην Δύση εάν πιστεύουν ότι ο Β.Πούτιν θα αφήσει στην τύχη του τον Μ.Άσαντ" , 
Από την άλλη η Τουρκία με την γνωστή πονηριά της προσπαθεί ακόμα και το προσφυγικό ζήτημα να το χρησιμοποιήσει υπέρ της. "Προσπαθήσαμε να πείσουμε τη διεθνή κοινότητα να δημιουργήσει μια ζώνη ασφαλείας στο έδαφος της Συρίας ώστε να αναχαιτίσει τη ροή των προσφύγων από τη ρημαγμένη από τον πόλεμο χώρα, αλλά κανείς δεν μας άκουσε", δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου.
Ο Νταβούτογλου μιλούσε στη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της Ομάδας των 20 (G20) που διεξάγεται στην Άγκυρα, δύο ημέρες αφότου οι εικόνες ενός τρίχρονου αγοριού που πνίγηκε στη θάλασσα και το πτώμα του ξεβράστηκε σε τουρκική παραλία προκάλεσαν την αναζωπύρωση των συζητήσεων για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η μεταναστευτική κρίση.
Το πτώμα του τρίχρονου Αϊλάν Κούρντι ξεβράστηκε σε μια παραλία κοντά στο παραθεριστικό θέρετρο Μπόντρουμ.
Εν ολίγοις ο Τούρκος πρωθυπουργός ακόμα και για τους πρόσφυγες και για τα εγκλήματα του ISIL στου οποίου τον ανεφοδιασμό συμμετείχε η Τουρκία, πάλι τον Μ.Άσαντ προσπάθησε να καταστήσει υπεύθυνο, γνώριζε άλλωστε ότι θα τον άκουγαν αρκετά "ευήκοα" δυτικά "αυτιά".
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.